EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

YAP - Ett verkligt dykparadis - specialerbjudande för återöppning

Läs mer om erbjudandet nedan!!! - helt fantastiskt!

Med sitt varma och behagliga väder och säsong året runt är Yap i Mikronesien ett perfekt resmål för din resa. Med nästan 100 km barriärrev, samt flera stora kanaler och laguner finns här något för alla smaker. Platsen är en av de absolut bästa i världen för att se mantor och det är just för sin stora mängd mantor, sitt klarblå vatten och flertalet revhajar som Yap har blivit så älskat.

Ön erbjuder helt enkelt en otroligt häftig kombination som kommer göra din dyksemester till något alldeles extra. Dyka med dessa underbara varelser samtidigt som du får njuta av lyxen på dykresorten. Wow!

Yap i Mikronesien är troligtvis en av de bästa platserna på jorden för att få se den vänliga gigantiska och magnefika mantan. Här lever ca 100 mantor året om tillsammans med revhajar och även intressant makroliv.  

Med nästan 100 km barriärrev, samt flera stora kanaler och laguner finns här något för alla smaker. Du kan väggdyka på de yttre reven, strömdyka i de djupa och grunda kanalerna samt simma runt i laguner och njuta av makroliv samt nattdyka. 
  
Höjdpunkten för många är dock de vackra mantorna. Varje morgon syns dessa giganter kryssa in i de skyddade kanalerna som leder genom barriärrevet. De tar sig till sina ”rengöringsstationer” där små putsarfiskar rengör dem från parasiter medan de sveper förbi dig på bara någon meters avstånd. Det är en magnifik syn att få betrakta dessa varelser på nära håll. 

Läs mer om boendet och dykningen på Yap här

För enskilda bokningar och grupper (dubbelrum)

Få 3 extra nätter (inklusive del i standard dubbelrum och frukost) när du bokar våra 7 nätter/15 dyk, 10/24 eller 14/33 boende och dykpaket;

  • Gäller för resor / vistelse 2021 och 2022;
  • 10% deposition för att säkra bokningen som återbetalas helt upp till 60 dagar före ankomst om avbokning inte är relaterad till COVID-19;
  • Full betalning 30 dagar före ankomst;
  • Full återbetalning vid avbokning på grund av COVID-19-relaterade skäl fram till och med ankomstdagen;
  • Kan inte kombineras med andra specialerbjudanden / kampanjer;
  • Bokningsfönstret öppet nu fram till 60 kalenderdagar efter det officiella återöppningsdatumet för resor till Yap
  • Möjlighet att uppgradera boende finns i mån av plats mot tillägg

Alla våra specialerbjudanden gäller för helt nya bokningar, i mån av plats och med reservation för prisökningar på flyg. Scuba Travel kan inte garantera platstillgång. Skicka oss en förfrågan för exakt reseförslag samt pris för dig som reser på egen hand. Har du frågor? Hör av dig till oss på 0301 - 22 100 eller info@scubatravel.se.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel