EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Dyk i Sydafrika och härliga Port Elizabeth

Upplev - Sydafrika är ett fantastiskt land och ett underbart resmål eftersom det har så mycket att erbjuda. Allt från spännande dykning och möten med olika hajarter, vingårdar där du kan njuta av goda viner, kite-surfing i Kapstaden till safaris och tropiska rev. Det finns således alla möjligheter att kombinera en resa som passar just dina önskemål.  Olika typer av dykning beroende på vilken del av detta stora land du dyker i. Stora upplevelser som Vithajsdykning, dykning med blåhaj ute i öppet hav, tigerhaj och sandtigerhajar på östra kusten och sen ett av världens största skådespel sardinrun som är för dig som söker action och tempo. Sydafrika har massor att erbjuda såväl på land som under ytan.

Ditt boende - Boendet på härliga Courtyard hotel i Port Elizabeth är enkelt men bra och här bor du bekvämt direkt vid havet i lägenheter med gott om plats. Hotellet har olika rum att välja på studio, ett- och två bäddsrum; gratis WiFi, mötesfaciliteter; Konferenslokaler ; gym; pool och en restaurang. Alla rum har luftkonditionering, badrum, TV, pentry med kylskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare, strykjärn och strykbräda elektroniskt kassaskåp. Dykcentret ligger i nästan direkt anstlutning till hotellet så det är nära och bekvämt.

Förlängning: - Självklart kan du förlänga ditt äventyr i Sydafrika, be oss om förslag och offert så hjälper vi dig med ditt äventyr och dykresa. Kontakt oss på info@scubatravel.se

Features

RESMÅL SYDAFRIKA, PORT ELIZABETH

AVRESEDATUM DECEMBER - JUNI

HEMRESEDATUM DECEMBER - JUNI

RESANS LÄNGD 7 NÄTTER

RESANS UPPLÄGG RESORT

RESANS BOENDE RESORT

MÅLGRUPP DYKARE, ICKE DYKARE

PRIS PER PERSON Från 17 495 SEK

Gör en Förfrågan KOMPLETT RESEINFORMATION

Port Elizabeth

Port Elizabeth har utmärkta dykplatser som kännetecknas av färgglada mjuka koraller och en anmärkningsvärd koncentration och mångfald av marina arter inklusive valar, delfiner, sälar och sydafrikanska pingviner. Port Elizabeths Algoa Bay är också hem för Sandtigerhaj och världens största fortplantningskoloni av afrikanska pingviner och Kapsulor.

Port Elizabeth är starten till Sydafrikas kända Garden Route, har en samling av Big 5 nationalparker som ligger i närheten, vackra stränder, restauranger, hotell, köpcentrum och många fler attraktioner att njuta av på lediga dagar för att fullfölja den sydafrikanska upplevelsen.

Port Elizabeth kännetecknas också av färgglada mjuka koraller och koncentrationen och mångfalden av marina arter är otrolig. Att få se och uppleva valar, delfiner, sälar och sydafrikanska pingviner är vanligt. Om förhållandena tillåter kommer det att finnas möjligheter att snorkla med pingviner, vilket är en unik upplevelse och endast möjlig i Port Elizabeth.

Resplan - Dag för dag

Dag 1
Du lämnar Skandinavien och flyger till Port Elizabeth, ankomst nästa dag
Transfer till dykresorten och incheckning vid Courtyard hotel

Dag 2 - 7
07 nätter boende del i dubbelrum inklusive frukost
5 dagar dykning med vad som kallas grunda dyk, tank, vikter, guide

Dag 8
Transfer på eftermiddagen till flygplatsen och åter till Skandinavien eller transfer vidare till nästa dykdestination eller varför inte en safari. Vi hjälper dig naturligtvis att ordna detta.

Vänligen notera!
Vårt program är endast en preliminär plan som påverkas utifrån de yttre förutsättningarna som vädergudarna belönar oss med. Det innebär att vi kan behöva flytta aktiviteter och dykplatser till andra dagar och även ersätta planerade aktiviteter med alternativa om det krävs. Vi ber dig att vara flexibel.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel