PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Ny båt i Maldiverna - Emperor Explorer

Emperor Explorer är sprillans ny för 2019 och blir en klass för sig i de maldiviska va;nen. Hon är en modern, rymlig liveaboard där utmärkt boende och service är standard. Denna 42 meter långa båt tar utan problem 26 gäster i 13 stycken välutrustade hy;er med eget badrum och a/c.

All dykning sker från båtens stora dohni, som följer med på hela resan. All din utrustning kommer av lämnas kvar på dohnin för a; ni ska får mer plats ombord på liveaboarden. Emperor Serenity är rebreather-friendly och ombord erbjuds du som nitroxcertifierad även fri nitrox och som undervattensfotograf finns det laddningsstation.

Njut av matplatsen ute i friska luften på båtens akter på huvuddäck. Flera soffor och bord finns att nyttja inne i den luftkonditionerad salongen, där man kan tittaa på tv eller bara koppla av. På maindeck finns ett fullständigt spa.

Övre däck har en öppen yta med solskydd idealisk för att titta på foton och videor från dyken, eller kanske bara slappna av, titta på stjärnorna och njuta av den underbara maldiviska atmosfären. Soldäcker är perfekt för soluyppgången eller för att ta en liten tupplur.

ERBJUDANDE 6 500 SEK rabatt!

  • 14 - 22 september - Pris per person från: 30 395 SEK nu fr. 23 895 SEK

Alla våra specialerbjudanden gäller för helt nya bokningar, i mån av plats och med reservation för prisökningar på flyg. Scuba Travel kan inte garantera platstillgång. Skicka oss en förfrågan för exakt reseförslag samt pris för dig som reser på egen hand. Har du frågor? Hör av dig till oss på 0301 - 22 100 eller info@scubatravel.se.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel