PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Halmahera med MY Maluku Explorer

Halmahera är ett område som ännu inte dykts av speciellt många dykare. De som varit här vittnar om fantastiska miljöer, makrodykning och stora fiskstim. Här finns chans att se mantor, örnrockor, mobularockor, stora stim barrakudor och och den ovanliga epåletthajen. Häng med ombord på MY Maluku Explorer och utforska detta fantastiska område!

Med MY Maluku Explorer ges du chansen att dyka i norra Moluccerna: South-West Halmahera, ett område som bara nås av ett fåtal dykare per år. Safarin börjar oftast i Ternate eller Labuha (ibland börjar resan i Bitung i Lembeh/Sulawesi) och du når Halmahera inom två dagar. På väg till och i Halmahera bjuds det på fantastiska dyk. Halmahera-området består av 399 olika öar, vilket betyder att det finns otroligt många potentiella dykplatser. Det finns många platser i Halmahera som ännu inte utforskats. Detta betyder att många av dyken du gör fortfarande är outforskade dykplaser. Området har makalösa klippformationer med överhängande klippblock på sina ställen. Karaktären på dykplatserna varierar från dag till dag. Under vissa dyk ser du mer makro och andra större pelagisk fisk, medan andra dykplatser erbjuder väggdykning, sluttande rev eller enorma klippformationer.

Utforska Halmahera med MY Maluku Explorer:

 

Halmahera

ERBJUDANDE - 20% rabatt vid bokning!

MY Maluku Explorer till Halmahera

  • 31 maj- 13 juni (11 nätter ombord) - Pris per person från: 34 995 SEK nu fr. 31 395 SEK (minst 2 personer måste boka sig)
  • 22 juli - 3 augusti (10 nätter ombord) - Pris per person från: 34 995 SEK nu fr. 31 395 SEK

Ordinariepris:

  • 6 - 14 augusti (8 nätter ombord) - Pris per person från: 32 295 SEK 
  • 24 september - 2 oktober (8 nätter ombord) - Pris per person från: 32 295 SEK 

Alla våra specialerbjudanden gäller för helt nya bokningar, i mån av plats och med reservation för prisökningar på flyg. Scuba Travel kan inte garantera platstillgång. Skicka oss en förfrågan för exakt reseförslag samt pris för dig som reser på egen hand. Har du frågor? Hör av dig till oss på 0301 - 22 100 eller info@scubatravel.se.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel