PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

3 bra anledningar att omboka eller boka din resa nu! 

1. Du upplever en fantastisk dykdestination!

2. Du får välja en gratis produkt!

3. Du hjälp dykindustrin och våra kollegor!

För dig som väljer att omboka din nuvarande resa eller boka in en helt ny resa under 2020, 2021 eller 2022 och gör så innan den 30 april 2020, kommer att få möjlighet att välja en gratis dykprodukt som vi har fått i samabete med Reel Diving och Fourth Element.

Produkten ingår oavsett om du väljer en rabatterad resa eller inte! 

Se nedan vilka produkter vi kan erbjuda! 

                        

SHARK Hammerhead Framless Mask

Pris i butik ca 645 SEK 

Mask med låg volym och brett synfält.

Varför är det så viktigt att få en ordentlig dykmask? En bättre kvalitet håller i flera år. Silikonmask är det starkaste materialet som aldrig blir hårt och uttöjt. Det går att få reservdelar till denna mask, såsom remmar och spännen. Du får med säkerhet en bra upplevelse (utan vatten i ögonen). Denna mask är fri ifrån farliga mjukgörande medel så som PVC och Falater.

SHARK Vega

Pris i butik ca 1 150 SEK 

Lämpligt som ett primärt ljuskälla för dykare på nybörjarnivå, eller som en kraftfull backup för avancerade dykare. Detta ljus har två lägen; full kraft och strömbesparing. Maximal effekt från lysdioden är 1200 lumen enligt tillverkarens specifikationer. Vi har uppmätt det till 900 riktigt lumen vid full effekt och 460 lumen i energisparläge. Ljuset ger en visuell variation när batterinivån är under 30%.

Rash guard från Fourth Element

Pris i butik ca 450 - 600 SEK 

Välj mellan Fourth Elements Hydroskin eller Hyro T långärmade eller kortärmade rashguards. 

Hydro T är en löst passande rashguard som hör hemma både över och under vattnetytan. Med UV-skydd upp till 50+ är den snabbtorkande Hydro-T en idealisk täckning med en cool känsla.

Hydroskin skydda din hud mot solens skadliga UV-strålning och skydda revet samtidigt. Med UPF 30+ är Hydroskin det perfekta skyddet för snorkling istället för ett annat lager av solskyddsmedel som kan tvätta bort och skada revet.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel