EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Sardine Run, Port St Johns

27 Juni - 03 Juli 2021 från endast  20.990 SEK

Port St Johns är en pittoresk kuststad i Sydafrika och är känd som "Jewel of the Wild Coast". Den vilda kusten är en sträcka på 250 kilometer som fick sitt namn genom sin otillgänglighet och rykte för att vara krävande för båtar och med stora vågor. Idag är Wild Coast fortfarande relativt orörd och erbjuder äventyr och unik skönhet för Sardine Run-upplevelsen.

Port St Johns Sardine Run Experience
Sardine Run handlar mer om migrationen av olika rovdjur som rör sig längs den sydafrikanska kusten på jakt efter sardinerna, snarare än själva sardinerna. Det handlar om möten med knölvalar, tusentals delfiner och iakttagelse av havssulor som attackerar från ovan och skjuter genom vattnet. Det handlar också om besättningen och andra dykare som delar denna erfarenhet med dig - ni tillbringar timmar till sjöss tillsammans och njuter av detta sällsynta och livsförändrande äventyr.

Var alltid redo
Det är lättare att ta sig av och på båten snabbt med snorkelutrustning eftersom skepparen måste fortsätta att flytta båten för att stanna kvar där det är action. Man kan stöta på Sardine Run-action helt oväntat. Besättningen kommer att göra sitt bästa för att manövrera båten och förutse den marina djuraktiviteten och det är därför viktigt att vara redo att hoppa i vattnet på ett ögonblick. Om turen är på din sida, kommer du att uppleva vandringen vid sin peak. Det är också fördelaktigt att ha en del fridykningvana.

All pictures with © approval from Pro Dive, South Africa

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel