EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Gouda avbeställnings- och reseförsäkring med Covid-19

Vi erbjuder nu Goudas reseförsäkringar som helt unika har ett gott skydd mot Covid-19 relaterade orsaker för ersättning Inklusive syftesskydd.

En unik möjlighet att skydda dig och din kommande resa. Boka avbeställnings- och reseförsäkringar när du bokar din resa genom oss.

Kontakta oss för mer information, info@scubatravel.se eller 0301-22 100.

GOUDA RESEFÖRSÄKRING

Sjuk utomlands – vilken ersättning kan du få?

• Försäkringen ersätter vårdkostnader till nödvändiga och skäliga kostnader

• Hemtransport av svårt sjuk ersätts till nödvändiga och skäliga kostnader

• Ersättning för förlorade semesterdagar (om du blir sjuk och har inkluderat semestergaranti i försäkringen)

• Ersättningsresa om mer än halva resan går förlorad -
Ersättning lämnas till hela den medförsäkrade familjen eller en medförsäkrad medresenär om du blir inlagd på sjukhus eller ordinerad vila på rummet mer än halva tiden
(ersättning lämnas endast om du köpt försäkringen och inkluderat semestergaranti)

• I karantän på grund av Covid-19 och kommer inte hem som planerat – vilken ersättning kan du få?
Missar du din hemresa på grund av sjukdom ersätterförsäkringen merkostnader för en ny hemresa, du får även ersättning för merkostnader för kost och logi.

Läs mer här: >>klicka här

Utdrag från Gouda

Planerar du att resa just nu?
Vår försäkring täcker som vanligt enligt villkor, trots UDs reseavrådan. Det vill säga att försäkringen omfattar dina vårdkostnader om du skulle insjukna i COVID-19, på samma vis som försäkringen omfattar övriga sjukdomar. Så länge det är en reseavrådan på grund av COVID-19 är försäkringen aktiv. Om det finns en reseavrådan på grund av krig, oroligheter eller liknande så är inte försäkringen aktiv.

Försäkringen omfattar inte evakueringskostnader i samband med COVID-19, till exempel om UD skulle gå ut med en evakueringsuppmaning där man uppmanar alla svenskar att resa hem till Sverige.
Denna kostnad är inget som försäkringen kan omfatta.  

Kan jag köpa en reseförsäkring om UD avråder för att resa?
Vår försäkring täcker om du  planerar att resa, trots att UD avråder, om avrådan är relaterad till Covid-19. Försäkringen täcker om du skulle insjukna med COVID-19, på samma sätt som för andra sjukdomar.

Det försäkringen inte täcker i samband med COVID-19 är evakuering, till exempel om UD utmanar alla svenskar att resa hem pga Covid-19. Vid tex krig eller andra oroligheter som inte är kopplat till COVID-19 gäller evakueringsskyddet i försäkringen som vanligt

Är du i utlandet just nu?
Om jag insjuknar i Corona gäller min försäkring då?
Ja försäkringen gäller för Corona precis på samma sätt som andra sjukdomar som kräver akut läkarvård. Blir du sjuk under resan ska du kontakta Gouda Alarm

GOUDA AVBESTÄLLNINGSFÖRSÄKRING

Det kan uppstå oförutsedda händelser innan avresa som gör att du inte kan åka på den tilltänkta resan. Det är då viktigt att du har ett avbeställningsskydd som gäller för resor som genomförs när UD har en avrådan.
Vi kan erbjuda Gouda avbeställningsförsäkring som exempelvis ger dig rätten att avboka resan ifall du skulle få ett positivt PCR-test innan avresa. Viktigt är att du är frisk när försäkringen tecknas.
Det skulle även gå att få ersättning ifall du skulle få en sjukdom eller skada som innebär att du inte kan genomföra dykningen på den tilltänkta resan, läkarintyg krävs.
Avbeställningsförsäkringen kostar 6% av resans pris.

Alla våra specialerbjudanden gäller för helt nya bokningar, i mån av plats och med reservation för prisökningar på flyg och ändringar av valutakurser. Scuba Travel kan inte garantera platstillgång till rabatterat pris. Skicka oss en förfrågan för exakt reseförslag samt pris för dig som reser på egen hand. Har du frågor? Hör av dig till oss på 0301 - 22 100 eller info@scubatravel.se.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel