EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Liveaboard till Socorro i Mexiko - res nu betala senare * !

Medan världen har varit nedstängd har Socorro förblivit orörd. Vilt, isolerad och skyddad (Socorro är både ett biosfärområde och UNESCO: s världsarvslista). Det marina livet blomstrar. Det är bara är början av säsongen, men vi har redan upplevt något av den bästa dykningen på 15 år och för att fira är vi glada att kunna tillkännage ett specialerbjudande just NU!
'Dyk nu, betala senare' * så att du kan uppleva dessa magiska marina möter första hand. Säkra helt enkelt din plats på alla resor i december 2020 eller januari 2021 och betala resten över ett år.

* Gäller för liveaboarden - ej för flyg och eventuella hotellnätter!

Läs mer om Socorro safaris här och kontakta oss för bokning och mer information!, info@scubatravel.se eller telefon 0301-22 100.

ERBJUDANDE LIVEABOARD SOCORRO

Varför dyka nu?
 
Vi berömmer regelbundet Socorros otroliga marina biologiska mångfald. Från stamgästerna, inklusive vänliga mantor, flasknosdelfiner och ett tiotal hajarter (tänk dig: hundratals hammarhajar, tigerhajar och mer), till migrerande arter, såsom knölvalar och valhajar; det finns nästan ingen annanstans i världen som det här.

Ansvarsfull, säker resa i Mexiko

World Travel and Tourism Council (WTTC) har tilldelat Baja California ett ”Safe Travels” -stämpel. Stämpeln är ett godkännandestämpel för staternas säkerhetsprotokoll för resor under Covid-19-pandemin. så att du kan resa säkert och ansvarsfullt. Mexiko är ett av få länder idag som redan är öppet för turism och utan krav på karantän.

Alla våra specialerbjudanden gäller för helt nya bokningar, i mån av plats och med reservation för prisökningar på flyg och ändringar av valutakurser. Scuba Travel kan inte garantera platstillgång till rabatterat pris. Skicka oss en förfrågan för exakt reseförslag samt pris för dig som reser på egen hand. Har du frågor? Hör av dig till oss på 0301 - 22 100 eller info@scubatravel.se.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel