Planera ert höstlov nu! Gruppresor för oktober 2024

Varför inte ta med hela familjen höstlovsresa 2024? Oavsett om dom är dykare, snorklare eller bokslukare under solen har vi flera gruppresor som passar hela familjen. Alla priser nedan är frånpriser per person. Kontakta oss för mer information och bokning.

Filippinerna Sipalay och Dauin – från 39 995 SEK per person 18 – 30 oktober 2024

Visayas i centrala Filippinerna är känt för fantastisk dykning och en rundresa här med besök till flera ställen är väldigt uppskattade. Du börjar resan med dykning vid härliga Sipalay med en lång härlig strand och nära till varierad dykning. Här finns såväl vrak, makro och koraller. Resan avslutas i Dauin som med sitt idylliska läge vid havet och ett klimat som är bra året runt och på det en helt fantastisk dykning där allt ligger nära så det här är en riktig pärla.

Dykresa till Bali familjesemester med dykning! – från 29 995 SEK per person

28 oktober – 04 november 2024

Ett mångsidigt resmål. På Bali finns det något för alla, dykare som ickedykare samt familjer. Både dykningen och övriga aktiviteter är mångsidiga och här finns allt ifrån väggar och korallträdgårdar till makro och stora fiskar för dem som dyker. För ickedykare finns det härliga snorklings möjligheter och flertalet olika land aktiviteter att välja mellan. 

Malapascua och Södra Leyte i Filippinerna – från 36 495 SEK per person

24 oktober – 06 november 2024

Malapascua och Södra Leyte ligger i de centrala och östra delarna av Filippinerna. Malapascua har hunnit bygga på sig ett rykte både för dykare och backpackers och främst de magiska rävhajarna eller thresher sharks har gjort platsen närmast mytisk. Södra Leyte är ännu inte så utbyggt för dykning och massturismen har ännu inte hittat hit. Området kring Sogod Bay är känt för valhajar under säsong och här ses även andra broskfiskar regelbundet som manta och ibland även hammarhaj, revhajar och mängder av annan fisk.

Marsa Nakari dykresa till Egypten – från 21 795 SEK per person

28 oktober – 04 november 2024

Marsa Nakari vid kusten i Röda havet erbjuder en unik möjlighet att dyka direkt från land vid ett husrev som varit marint reservat under lång tid. Här kommer du att bo direkt vid kusten, njuta av helpension, avkoppling och göra massor av sköna dyk direkt ute på husrevet. En fantastisk plats för dig som filmar eller fotograferar och verkligen vill öva och prova på nya utmaningar. Turer med båt ut till rev i havet erbjuds också på plats. Möjligheten att uppleva lite större djur och hajar med mera är goda på de turerna och även skölpdaddor, dugonger eller med lite tur delfiner.