EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Vranjak sommaren 2021

Det bästa sättet att uppleva den Kroatiska skärgården är utan tvekan på en liveaboard! 

M/Y Vranjak har ett unikt liveaboard-koncept där du får ditt dykbehov tillfredsställt samtidigt som du kommer att besöka många olika hamnstäder på sen eftermiddag och kväll. I byarna och städerna kan du gå en skön promenad på de anrika gatorna, ta massor av foton och njuta av den lokala maten och dryckerna. Middagen är självklart inkluderat på båten Vranjak men att testa de lokala läckerheterna är något du inte får missa. Att sitta på en restaurang och titta ut över det adriatiska havet eller det anrika torget medan solen går ner. Det är ett svårslaget sätt att avsluta dagens dykning och prata om allt du har fått uppleva med dina dykkamrater eller familjen. I alla byar finns det butiker som erbjuder souvenirer, olivoljor och lokalt producerade viner och ostar. Runt varje hörn väntar en ny överraskning.

Under ytan i det Adriatiska havet gömmer sig massor av färger, fiskar, vrak och grottor. Gorgonia kan man hitta från 20 meter och neråt, de breder ut sig från de lodrätta klipporna med starka röda, lila och orangea färger. De flesta dykningarna kommer att ske i det djupare spektret av rekreationsdykarens begränsning. Det kommer att vara två välplanerade dyk per dag och pga. av det större medeldjupet är det en bra idé att spendera lite extra tid på säkerhetsstoppet och studera djurlivet. På väggarna kommer du att finna fantastiskt djurliv som languster, bläckfisk, nakensnäckor och många olika fiskar. Om du är en undervattensfotograf kommer Kroatien att bjuda på många bra tillfällen för perfekta vidvinkel- eller makrofoton i det klara vattnet.

Inkluderat i priset

  • Flyg Stockholm – Zadar t/r (direktflyg)
  • Transfer Split flygplats - Vranjak t/r
  • 7 nätter i del hytt på nedredäck på Vranjak I, Tour Vis & Kornati
  • Helpension på Vranjak I
  • 2 dyk/dag inkl. 12L flaska och vikter (6 dagars dykning)

Ej inkluderat i priset

  • Bränsleavgift och dyktillstånd €120/dykare och €60/icke-dykare
  • Dykutrustning & nitrox
  • Övriga aktiviteter, måltider och dryck som inte specificeras ovan
  • Dricks till guider och personal, rekommenderas men är inte ett krav
  • Avbeställningsskydd och reseförsäkring

Pris per person 24 - 31/7 Norr tur: fr 15 495 SEK (6 platser kvar)
Pris per person 7 - 14/8 Kornati tur: fr 15 495 SEK (4 platser kvar)
Pris per person 21 - 28/8 Hvar/Trogir: fr 15 495 SEK (2 platser kvar)

Alla våra specialerbjudanden gäller för helt nya bokningar, i mån av plats och med reservation för prisökningar på flyg. Scuba Travel kan inte garantera platstillgång. Skicka oss en förfrågan för exakt reseförslag samt pris för dig som reser på egen hand. Har du frågor? Hör av dig till oss på 0301 - 22 100 eller info@scubatravel.se.

Mer info om Kroatien

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel