PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Nautilus Liveaboard fleet 2019

Nautilus Explorers erbjuder fyra olika båtar med dykning i Mexico och Stilla havet. Båtarna erbjuder bra standard och dykningen sker i olika delar beroende på årstid. Beroende på när du åker kommer du kunna uppleva många och stora djur men även bra sikt och mycket annat spännande marint liv.

Guadalupe känt för sina vithajar är vida känt som världens bästa plats för att dyka med dessa stora fantastiska toppredatorer. Dykningen sker från nedsänkbara burar men du kommer att komma mycket nära dessa otroliga hajar.
Socorro Island är känt som Mexicos eget Galapagos och kanske främst är det de enorma mantorna som du ser här men det är inte ovanligt med flera arter av haj, inklusive valhaj delfiner och andra valar. Sikten är ofta mycket god men det är dykning utan koraller och vackra färger och fokus på all fisk och stora djur som gäller. 
Sea of Cortez är det hav som sträcker sig utmed kaliforniahalvöns östkust och här hittar du kelpskogar, klippformationer och beroende på årstid valar med blå- och gråval som det största men även späckhuggare, delfiner och flera andra arter ses ofta. Till det olika arter av haj inklusive stim med hammarhaj och sen bläckfisk och massor med udda fiskarter som inte ses på många andra ställen. Även lägre stående djur som nudingar och olika kräftdjur.

Det här är riktigt spännande destinationer och en chans att uppleva samma område flera gånger med helt olika fokus.

ERBJUDANDE NAUTILUS LIVEABOARDS 2019
1 000 USD $ rabatt på valfria turer under 2019

När du bokar dig i anslutning till Dykmässan i Göteborg ger vi motsvarande 1 000 USD $ i rabatt på valfri liveaboard med Nautilus Explorer fleet  med avgång under 2019. Gäller till Socorro Island, Gaudalupe eller Sea of Cortez

Socorro i Stilla havet erbjuder dykning med mycket och stor fisk, främst känt för sina enorma mantor men här kan nästan vad som helst dyka upp. I Guadalupe dyker du med vithaj. Burdykning är väldigt speciellt men ger nära upplevelser av dessa havets bjässar. Sea of Cortez erbjuder beroende på årstid, valar, hajar, massor av fisk, kelpskog, klippor och även mycket smått och spännande.

Gäller på samtliga Nautilus Explorers båtar med avgång 2019

Boka senast 01 maj 2019

Alla våra specialerbjudanden gäller för helt nya bokningar, i mån av plats och med reservation för prisökningar på flyg. Scuba Travel kan inte garantera platstillgång. Skicka oss en förfrågan för exakt reseförslag samt pris för dig som reser på egen hand. Har du frågor? Hör av dig till oss på 0301 - 22 100 eller info@scubatravel.se.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel