EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Deep South and Southern Sharks liveaboard i Maldiverna 05 - 13 februari 2021

Specialerbjudande just nu: pris från 33.990:-
inklusive internationellt flyg, inrikesflyg och liveaboard med helpension. Du sparar över 3.200:- mot normalt pris!

Semestra ute till havs på Maldiverna. Allt från små tropiska revfiskar till bjässar som den majestätiska valhajen och dessutom mantor, olika hajar, örnrockor och svärdfiskar. Lägg till sol, hav och paradisiska stränder och du har vårt resmål Maldiverna. Bo bekvämt ombord på en liveaboard och bli bortskämd med utsökt mat, spektakulär dykning och utmärkt service.

Ditt boende - MV Emperor Leo är en stor båt som rymmer upp till 24 gäster. Ombord har du hög standard och luftiga öppna ytor.hytter. Alla hytter har egen dusch och toalett, TV och AC. Maten ombord äter du i salongen och är mycket välsmakande. Färsk fisk, grönsaker, frukt, pasta och ris står nästan alltid på bordet men ibland även andra rätter att tillgå. Missa inte lata timmar på soldäck som ger skön avkoppling mellan dyken.

ERBJUDANDE EMPEROR DIVERS

Upplev liveaboard på Maldiverna

Bara en snabb titt på vad som erbjuds på Maldiverna avslöjar varför många dykare anser denna plats vara en av de bästa på vår planet. Maldiverna består av en serie atoller och öar som knappt syns över havsytan. Från dessa kan du, året runt, uppleva skinande sol, vita sandstränder samt fascinerande tropisk dykning.

Här ligger fokus på att njuta av snabba strömdyk samt hänföras av den stora mantan när den kommer in för att tvätta sig. Valhajar är inte helt ovanliga och den grå revhajen kan du få syn på året runt. För att inte tala om de stora stimmen med färgglada vackra fiskar som simmar längs hisnande korallväggar. Dykningen i Maldiverna kommer inte att göra dig besviken.

En vecka ombord på en liveaboard på Maldiverna innebär att du bor ombord på en lyxig båt under sju nätter, äter god mat, blir väl omhändertagen av besättning och guider, gör spännande dyk och sist men inte minst så är du med om ett oförglömligt äventyr. På en liveaboard kommer du på ett bekvämt sätt väldigt nära vackra dykplatser och möter fina fiskar samt förhoppningsvis valhajar och mantor på riktigt nära håll.

Rutt - Deep South and Southern sharks

Laamu Atoll
Huvadhoo Atoll
Foammulah Island
Addu Atoll

Vänligen notera: För denna safari rekommenderar vi alla dykare att vara Advanced Open Water dykare samt ha ca 30 loggade dyk. Du bör vara bekväm med strömdyk, strömmarna kan vara starka. Alla dyk sker från dhonis eller zodiaks för en mer exakt plats för dyket. 

Highlights

Detta är safarin "Deep South and Sharks" och det är som det låter. På den här safarin för du uppleva de bästa och mest berömda dyken i södra Maldiverna som den här tiden är känt för stor fisk, hammarhaj, valhaj, mantor, sköterskehajar, stim med fisk, ibland till och med tigerhaj och svärdfisk samt mycket mer.

Njut av en veckas dyksemester som levererar allt du kan önska från södra Maldiverna Under flera härliga dyk i kanaler, strömmar och runt pinnacles har du stor chans att se mantor, valhajar och ett otrolig marint liv av olika slag. Den här safarin är flexibel för att kunna ge dig det bästa, oavsett vilken tid på året du besöker Maldiverna. Undervattenvärlden är din att utforska!

Specialerbjudande just nu på den här turen med pris från 33.990:- inklusive internationellt flyg, inrikesflyg och liveaboard med helpension
Du sparar över 3.200:- mot normalt pris
I resans pris ingår:
 

 • Internationellt flyg
 • Inrikesflyg i Maldiverna från och till Male
 • Helpension med tre mål per dag och eftermiddagssnacks
 • Fri Nitrox
 • Vatten, te, kaffe
 • 17 dyk (2-3 dyk /dag - ingen dykning ankomst och avresedag)
 • Tank, vikter, Nitrox (certificat erfordras)
 • Dykguideservice
 • Transfers till och från båt
 • Skatter 12% & Green Tax
 • 1 BBQ kväll på en lokal ö, (förutsatt att vädret tillåter)
 • Strandbesök (ej guide, transfers arrangeras på begäran)
 • Ett glas vin till middag varje dag

Pris inkluderar inte:

 • Dyk- och reseförsäkring
 • Övrig dykutrustning, (15 litrer tank eller andra tankar går att förboka)
 • Alkohol och soft drinks
 • Skatt (GST 12%) på extra ombord service
 • Övriga utgifter ej specificerade ovan
   

Vänligen notera att rutten kan ändras beroende på väder och vind.

Alla våra specialerbjudanden gäller för helt nya bokningar, i mån av plats och med reservation för prisökningar på flyg och ändringar av valutakurser. Scuba Travel kan inte garantera platstillgång till rabatterat pris. Skicka oss en förfrågan för exakt reseförslag samt pris för dig som reser på egen hand. Har du frågor? Hör av dig till oss på 0301 - 22 100 eller info@scubatravel.se.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel