PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Erbjudande utvalda avgångar med Emperor Virgo

Är du - som vi - sugen på att ge dig iväg och dyka någonstans i varma vatten, och fly höstmörkret ett tag? Maldiverna är populärt bland dykare, och det är inte svårt att förstå varför. Med relativt enkla flyg (endast 1 stopp) tar man sig till soliga Male. En snabb transfer tar dig till båten, och redan nästa dag ligger du i vattnet och tittar på färgglada fiskar, hajar och vackra koraller. I Maldiverna har du också stor chans att se mantor och valhajar, något som står på de flesta dykares bucket-list. Rutten "Best of Maldives" är klassisk, och precis som namnet antyder så får du chans att se det bästa Maldiverna har att erbjuda.

Emperor Virgo är 32 m lång och tar enbart 18 dykare per resa. Det finns nio hytter med två separata sängar eller dubbelsäng (justerbara). Alla hytter har eget badrum med schampo och tvål, TV, DVD, säkerhetsskåp och minibar. Hytterna är rymliga och de på övre däck har stora fönster för att få in så mycket ljus som möjligt. På huvuddäck hittar man en salong med bekväma soffor och bar så att du kan avnjuta en god drink vid solnedgången. På övre däck finns det gott om plats för den som önskar bättra på solbrännan. 

Emperor Virgo - Best of Maldives
Resdatum 5-13 okt eller 12-20 okt

Ingår i resan:

  • Flyg tur/retur ARN/GOT - MLE med Qatar (1 kort stopp i Doha)
  • Transfer tur/retur Male flygplats - Emperor Virgo
  • 7 nätter i delad hytt på Emperor Virgo med helpension
  • 6 dagars dykning med gratis Nitrox

Ingår inte i resan:

  • Hyra av dykutrustning
  • Alkohol, juice och läsk ombord båten
  • Aktiviter, måltider och boende som inte är nämnt ovan
  • Dricks till personalen, inte obligatoriskt men rekommenderat
  • Avbokningsskydd, dyk- och reseförsäkring

Pris per dykare: fr. 24 495 SEK

Alla våra specialerbjudanden gäller för helt nya bokningar, i mån av plats och med reservation för prisökningar på flyg. Scuba Travel kan inte garantera platstillgång. Skicka oss en förfrågan för exakt reseförslag samt pris för dig som reser på egen hand. Har du frågor? Hör av dig till oss på 0301 - 22 100 eller info@scubatravel.se.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel