PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Atmosphere Resort, Dauin

Atmosphere Resort bygger nya, lyxiga rum med egen pool utanför dörren! För att fira att dessa snart är färdiga, erbjuder Atmosphere och Scuba Travel en gratis uppgradering från Premium Suite till Premium Pool Suite! Njut av din semester i din egen privata pool där du kan göra kanonkulan utan att skvätta ner andra stackars gäster. Eller, bara njut av lugnet i din egna pool, utan att oroa dig för den där gästen som envisas med att göra kanonkulan i tid och otid. 

Atmosphere Resort är en riktig pärla, belägen i Dauin i Filippinerna. Här trivs du både som dykare och icke-dykare, då det finns mycket att göra i närheten när du inte dyker. Ge dig iväg på mountanbike-tur i den vackra naturen, boka en val- och delfinsafari, snorkla med valhajarna i Oslob eller ta en dagstur till marinparken Apo Island, känd för sina underbara korallrev. Du kan också bara hänga på resorten. Här kan du passa på att utöva yoga, snorkla på husrevet eller ta en avslappnande spa-behandling på Filippinernas mest prisbelönta spa!

Paketet inkluderar följande (gäller endast bokningar för resor med avresa 2019):

* Flyg t/r Stockholm / Göteborg / Köpenhamn - Manila med Qatar / KLM (1 stopp)
* 1 natt i Manila på Belmont Manila
* Flyg t/r Manila - Dumaguete 
* Transfer t/r Dumaguete flygplats - Atmosphere Resort
* 9 nätter i Premium Suite Premium Pool Suite (del i dubbelrum) med frukost (alldeles nybyggda rum med egen pool alldeles utanför dörren, uppgradering från Premium Suite utan kostnad)
* 10 båtdyk med gratis Nitrox
* Välkomstdrink, gratis huvudmassage vid incheckning, en cocktailkväll med gratis drink

Dykare, pris per person: 
26 995 SEK från ARN
25 995 SEK från GOT
24 995 SEK från CPH

Icke-dykare, pris per person: 
21 995 SEK från ARN
20 995 SEK från GOT
19 995 SEK från CPH

I mån av plats och med reservation för prisökningar på flyg. Scuba Travel kan inte garantera platstillgång. Skicka oss en förfrågan för exakt reseförslag samt pris för dig som reser på egen hand. Har du frågor? Hör av dig till oss på 0301 - 22 100 eller info@scubatravel.se.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel