PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Atlantis Dive Resort, Dumaguete

Passa på att testa på våra nya destinationer i Filippinerna, Atlantis Dive Resort i Dumaguete och Puerto Galera till specialpris! Föredrar du liveaboard över landbaserat? Spana in erbjudandet för fina liveabaorden Atlantis Azores nedan!

För dig som är osäker på när du vill genomföra denna resan men ändå vill ta del av vårt fina erbjudande så kan vi nu erbjuda dig att boka din resa nu men bestämma avresedatum för resan vid ett senare datum. Detta gäller för en bokning som gäller för resorten och inte för liveaboarden.

Du kan antingen åka till ett av resorterna eller så kan du göra en kombinationsresa till båda resorterna som Atlantis erbjuder. Puerto Galera & Dumaguete i kombination erbjuder en av de bästa kombinationsresorna som går att göra i Filippinerna. Vi kan erbjuda dig denna kombination i samarbete med vår fantastiska operatör Atlantis Resorts.

SPECIALERBJUDANDE - Atlantis Puerto Galera / Atlantis Dumaguete 

Boka resan nu bestäm datum för resan senare!*

 • Boka 7 nätter, få en natt gratis!
 • Boka 12 nätter, få två nätter gratis!
   

*Gäller endast nya bokningar där depostionen har betalats senast 15 april 2020. Gäller för resor under 2020-2021.

SPECIALERBJUDANDE - Atlantis Azores (liveaboard)

 • Boka safari Bohol & Coron med 7 nätter på liveaboarden, få två nätter på Atlantis Puerto Galera Resort eller Atlantis Dumaguete Resort gratis! Nitrox ingår utan extra kostnad!
    - Specialpris 29 995 SEK per person (flyg ej inkluderat)
   
 • Boka safari Malapascua-Cebu med 9 nätter på liveaboarden, Nitrox ingår utan extra kostnad!
    - Specialpris 34 950 SEK per person (flyg ej inkluderat)
   

Erbjudandet gäller endast nya bokningar gjorda senast 28 februari 2020. Gäller för resor under 2020-2021. Priset är baserat på boende i delad hytt.

I mån av plats och med reservation för prisökningar på flyg. Scuba Travel kan inte garantera platstillgång. Skicka oss en förfrågan för exakt reseförslag samt pris för dig som reser på egen hand. Har du frågor? Hör av dig till oss på 0301 - 22 100 eller info@scubatravel.se.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel