Dykresa till Sipalay, Filippinerna, dykning och snorkling.
Semester med stränder, avkoppling, koraller, vrak,och makro.

Från 28 995 SEK* – Gäller för resor i januari, februari och mars 2025

En dykresa till Sipalay i Filippinerna med dykning och snorkling eller bara avkoppling är en härlig upplevelse. Fler och fler upptäcker det här dykparadiset med några av Filippinernas vackra stränder och som ger verklig semesterkänsla. Här upplever du dykning med sköldpaddor, korallrev, makrodykning och här finns även vissa vrak. Korallreven har mycket fisk och gott om ryggradslösa djur.

I havet utanför finns ett rikt liv med valar, rockor och valhaj och mycket mer. Bästa chansen att uppleva de här stora djuren är att du bokar en vecka till Cagayancillo i kombination med Sipalay. Ta chansen att uppleva det här tropiska paradiset som är en verklig pärla i Filippinerna. En skön semester med avkoppling och med möjlighet att uppleva annat på land, lokala marknader, vattenfall, restauranger eller besök till lokala marknader och annat.

Vi har valt ut en resort som är enkel men bra och bekväm och erbjuder allt vad den härliga dykningen kan ge här.  Här hittar du prisexempel för din vistelse med 13 nätters boende 2 personer del i standard dubbelrum med A/C, Dykpaket med hela 15 dyk totalt. Alla transfers och flyg såväl internationellt som inrikes ingår i paketet och boende är inklusive frukost. En natt på flygplatshotell i Manila del i dubbelrum inkl frukost ingår också. Alla priser nedan är frånpriser per person. Kontakta oss för mer information och bokning.

* Gäller i mån av platser på resort och flyg

Sipalay select – Från 28 995 SEK

Flyg Skandinavien – Manila t/r
1 natt på flygplatshotell i Manila, del i dubbelrum inkl frukost
Inrikes flyg Manila – Bacolod t/r inkl 2 x 20kg eller 1x32kg bagage incheckat
Transfer med bil till och från din resort
13 nätters boende i standard room med A/C samt med frukost inkluderat
15 dyk inkl tank, vikter och nitrox, guide, båt

Resort rooms
Priser per person del i dubbelrum från:

Standard room A/C: 28 995 SEK,
Enkelrum: + 7 350 SEK

Deluxe room: + 1 490 SEK,
Enkelrum: + 8 775 SEK

Super Deluxe: + 3 190 SEK,
Enkelrum: + 10 775 SEK

Pris för icke dykare: – 4 900 SEK

Ingår ej:
– Hyrutrustning
– Aktiviteter, måltider och dryck som inte är angivet ovan
– Läsk, alkohol
– Avbeställningsskydd, rese- och dykförsäkring
– Ev tillägg för avvikande flygpriser jämfört med det här förslaget
– Ev marinparksavgifter

För dig som önskar att förlänga din dykresa eller kombinera med andra platser i Filippinerna eller varför inte kombinera med en liveaboard, vänligen kontakta oss direkt och vi återkommer om detaljer. Boka dykresor till Sipalay kan inte bli enklare. För dig som önskar kombinera med Cagayancillo kontakta oss.

Det här paketet är baserat på tillgängliga priser 28 april 2024 som exempel och aktuella valutakurser samma dag
Köpenhamn, Stockholm, Helsingfors, Göteborg, Oslo är möjliga att åka från maila oss för mer info och priser då de kan avvika.

I mån av plats och med reservation för prisökningar på flyg. Scuba Travel kan inte garantera platstillgång. Skicka oss en förfrågan för exakt reseförslag samt pris för dig som reser på egen hand. Har du frågor? Hör av dig till oss på 0301 – 22 100 eller info@scubatravel.se.