EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Rundresa Bali, 7, 9 eller 14 dagar. För dykare eller icke dykare. Resa till Bali, Indonesien
Från 22 995 SEK - se nedan!

För dig som vill uppleva den bästa dykningen på Bali och vill ha allt färdigt är en rundresa med dykpaket idealiskt att boka. Du kommer till de bästa och mest kända dykplatserna på Bali och får uppleva variationen av stort och smått och dessutom får du se mer av Bali. Välj någon av våra färdiga rundresor med det antal dyk du önskar. Datum för turerna är fasta och för dig som vill ha extra dagar, innan eller efter din dykning och rundresa så ordnar vi naturligtvis det också. Kontakta oss här!

  • Bästa sättet att få uppleva olika typer av dykning pch olika platser på Bali
  • Välj 7, 9 eller 14-dagarsprogram
  • Kombinera med landprogram eller bara extra nätter på hotell eller resort
  • Upplev bästa dykningen på Bali 

På västra Bali upplever du marinparken Menjangan där du bor i Pemuteran. Här hittar du Balis vackraste korallrev. På nordöstra Bali hittar du de kända platserna Tulamben och Seraya samt Amed där du har vrak, muckdives, väggdyk och ett stort utbud av marint liv. Här finns också Balis mest kända dykplats, vraket Liberty. För dig som fotograferar har du tillgång till fantastiska vyer för vidvinkel och för dig som gillar makro finns det massor att uppleva också.

Längre västerut ligger de mindre öarna Lembongan och Ceningan vid Nusa Penida och hit kommer du med båt och kan uppleva dykning med Manta och härliga strömdyk. Under säsong kan du få se den märkliga mola-molan eller klumpfisken men här kan även valar, delfiner och olika arter av haj passera med kanske valhajen som kronan på verket. Även revhajar och olika bottenlevande hajarter och rockor kan ses här ibland.

Välj mellan 7 dagar, 9 dagar (2 alternativ) eller 14 dagar - klicka på alternativen här för mer info om varje rundreseprogram. Alla program inkluderar flyg.

Dykning Bali, rundresa och safari med Scuba Travel 7 dagar     Dykning Bali, rundresa och safari med Scuba Travel 9 dagar, Opt 1     Dykning Bali, rundresa och safari med Scuba Travel 9 dagar, Opt 2     Dykning Bali, rundresa och safari med Scuba Travel 14 dagar

I mån av plats och med reservation för prisökningar på flyg. Scuba Travel kan inte garantera platstillgång. Skicka oss en förfrågan för exakt reseförslag samt pris för dig som reser på egen hand. Har du frågor? Hör av dig till oss på 0301 - 22 100 eller info@scubatravel.se.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel