EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Fridykning och snorkling

Snorkling och fridykning med Scuba Travel

Snorkling och fridykning

Vi vet att många gillar att snorkla och få fina upplevelser från havet och inte har dykcertifkat. Många platser finns att välja på men det kan vara mycket olika upplevelser som väntar. Många platser som av många anses vara fantastiska kanske inte har så fina, friska och välmående koraller som det är möjligt att uppleva. Ändå kan du få se mycket även på de här platserna som till exempel många olika vackra fiskar, rockor, sjöstjärnor och sköldpaddor och mycket mer. 
Vissa platser kan ha ganska strömt vatten och det gör det kanske inte helt idealiskt att snorkla på om du inte är duktig på att simma eller har bra kondition och styrka att kämpa emot.

De finaste och mest välbevarade och riktigt levande korallreven hittar du i regel på platser som ligger lite mer avlägset. Det är också bättre chanser att få se många olika andra marina arter. Några av de mest populära och omtalade platserna hittar du i Egypten, Maldiverna, Curaçao i Karibien, Mexiko i Karibien eller Thailand. Det är klart att de vanligaste platserna får mest uppmärksamhet men vi vet att det finns mycket mer och mycket finare koraller på många andra ställen.

Platser som Indonesien med Bali och Sulawesi och många fler platser, Filippinerna, Belize, Mexiko i Stilla havet, Fiji, Dominikanska republiken, Jordanien, Bonaire erbjuder också spännande upplevelser och beroende på vad du hoppas att uppleva så hjälper vi så klart till. Oavsett det är stora djur som valar, mantor eller valhaj så vet vi var de bästa möjligheterna är att få uppleva de här jättarna. För dig som önskar uppleva de allra vackraste och friskaste korallreven i världen så vet vi var de finns. Till och med om du vill uppleva vrak så finns den möjligheten. Vill du ha maximal sikt så finns såna platser men det marina livet kan vara mer sparsamt eftersom sämre sikt ofta betyder mer näring i vattnet.
En plats i ett land eller destination kan vara helt fantastisk medan andra platser inte alls är bra så det gäller att komma rätt. Vi har den kunskapen och hjälper dig rätt.

Det som kan vara lite knepigare är att hitta destinationer som har allt. Varje plats är unik och ofta känd för en eller i bästa fall två saker, till exempel valhajar men inga koraller, eller vackra koraller men sällan stora fiskar osv. Oavsett vad du har för drömmar och önskemål så har vi möjlighet att hjälpa dig att komma till några av världens bästa platser för snorkling. Vi har ibland även gruppresor dedikerade till snorkling, fridykning och yoga så håll ögonen på våra gruppresor ibland.

För dig som vill komma iväg endam eller med familj och vänner och inte dyker utan fokuserar på att snorkla så kontakta oss så hjälper vi dig. När du väl är på plats finns också oftast möjligheten att prova på dykning och kanske kommer du till och med att gå en dykkurs utomlands. Kontakta oss här så hjälper vi dig med din resa.


För dig som gillar att snorkla tipsar vi om de här destinationerna för att få se fina koraller och gott om marint liv

I princip kan du snorkla överallt men vissa platser är nog lite roligare, har bättre sikt och erbjuder mer att uppleva med finare koraller och mer marint liv.
Utifrån de här kriterierna väljer vi följande olika platser här som förslag för att du ska få uppleva så bra och spännande snorkling som möjligt.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel