Du kan skräddarsy din dykresa eller snorklingsresa
Vi på Scuba Travel letar ständigt efter nya möjligheter till dykresor och snorklingsresor som ska passa olika behov och önskemål hos våra resenärer. Oavsett om du är extrem äventyrare, reser på egen hand eller letar efter en semester till hela familjen, försöker vi alltid att hitta just den resa som möter dina önskemål. Låt oss skräddarsy din dykresa och designa din semester efter dina önskemål och med vår erfarenhet.
Den största delen av våra resor är skräddarsydda. Det betyder att vi tar fram en dykresa eller snorklingsresa utefter dina erfarenheter, dina idéer samt krav. Vi ber dig ge oss så mycket information som möjligt om dig själv och ditt resesällskap. Därefter bollar vi olika förslag med dig angående olika dykresmål och upplägg. Du väljer själv varifrån du vill åka, destination och reseperiod. Vi hjälper dig att boka in hela din semester och dykresa som ett paketet; flyg, transfer, boende, dykning, dykkurser och övriga aktiviteter.

Vi kan även tipsa dig om olika kombinationer om du till exempel önskar bo både på liveaboard samt på land eller vill besöka olika länder eller destinationer. Det är helt upp till dig. Är ni en grupp eller familj som är ute efter olika upplägg kan vi även hjälpa er med det.

Efter att vi har diskuterat fram och tillbaka och tittat på vad som är tekniskt möjligt skickar vi dig ett utförligt reseförslag på mail. Där får du mer ingående information om resmålet, hotellet, dykningen etc. Du får även pris för de olika resenärerna samt kan se vad som är inkluderat och ej i paketet. Självklart är det möjligt att göra ändringar i paketet innan du väljer att boka din resa.
Grupper
Om du ska planera en resa för hel grupp vänner, släkt, dykklubb, företag eller liknande och ni önskar resa iväg på en egen grupp- eller temaresa hjälper vi gärna till med det. Ni kan till exempel åka på er egen liveaboard i Röda Havet eller så kan vi boka in er på ett mindre hotell. Då kan ni i princip bo där ensamma.
Scuba Travel samarbetar med ett flertal dykskolor och dykklubar runt om i Norden. Om du vill följa med på någon av de här dykklubbsresorna ber vi dig kontakta dykskolan direkt angående tillgänglighet. Det kan vara en bra idé om du vill komma i kontakt med din lokala dykskola och sedan även utveckla ditt dykintresse på hemmaplan.
Reser du ensam eller vill åka iväg på ett redan färdigt upplägg tillsammans med andra och kanske dessutom vill lära dig något nytt eller vara med om en annorlunda upplevelse. Då kan du hänga med på någon av våra äventyrliga gruppresor. De här fantastiska gruppresorna med våra ambassadörer går till resmål ofta lite utöver det vanliga eller att de är fokuserade på något speciellt tema. Till exempel kan det vara en dykresa där du har möjlighet att utvecklas som undervattensfotograf. Det kan vara en resa där du får chansen att dyka/snorkla med något spektakulärt djur. Exempelvis valhaj, knölval, vithaj eller delfiner.
Det kan också vara en dykresa som fokuserar på vrak eller teknisk dykning. Med på våra gruppresor följer en Scuba Travel ambassadör som oftast är specialiserad inom det specifika området. Vi har också gruppresor ibland där det är utan reseledare eller ambassadör. Då tar personalen på dykcentret eller liveaboarden hand om dig och gruppen direkt på plats. Vi föreslår att du tittar på alla våra spännande gruppresor som du hittar här! Vill du läsa mer och möta våra ambassadörer kan du klicka här.
Ta dykcertifikat och lär dig dyka

För dig som inte är certifiera dykare önnu kan vi erbjuda flera olika alternativ att ta dykcertifikat och lära dig dyka. Här kan du läsa mer om hur du kan lära dig dyka på din nästa semesterresa.

Scuba Travel kan alltså skräddarsy din dykresa till något som liknar det perfekta eller ibland till och med bättre för både dig som nybörjare och dig som erfaren dykare. Låt någon av våra kunniga reserådgivare visa dig vad vi går för så lovar vi att inte göra dig besviken, Skicka oss en förfrågan här eller ring oss på 0301 22 100.