EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Skräddarsytt

Låt oss skräddarsy sin dyksemester!

Vi skräddarsyr din dyk- och snorklingsresa

Vi på Scuba Travel letar ständigt efter dyk- och snorklingsresor som ska passa olika behov och önskemål hos våra resenärer. Oavsett om du är extrem äventyrare, reser på egen hand eller letar efter en semester till hela familjen, försöker vi alltid att hitta just den resa som möter dina önskemål.

Den största delen av våra resor är skräddarsydda. Det betyder att vi tar fram en dyk -eller snorklingsresa utefter dina erfarenheter, dina idéer samt krav. Vi ber dig ge oss så mycket information som möjligt om dig själv och ditt resesällskap och bollar därför olika förslag med dig angående olika dykresmål. Du väljer själv avreseort, destination och reseperiod. Vi hjälper dig att boka in hela paketet; flyg, transfer, boende, dykning, dykkurser och övriga aktiviteter. Vi kan även tipsa dig om olika kombinationer om du till exempel önskar bo både på liveaboard samt på land eller vill besöka olika länder eller destinationer. Det är helt upp till dig. Är ni en grupp eller familj som är ute efter olika upplägg kan vi även hjälpa er med det.

Efter att vi har diskuterat fram och tillbaka, skickar vi dig ett utförligt reseförslag på mail där du får mer ingående information om resmålet, hotellet, dykningen etc. Du får även pris för de olika resenärerna samt kan se vad som är inkluderat och ej i paketet. Självklart är det möjligt att göra ändringar i paketet innan du väljer att boka din resa.

Om du ska sätta ihop en resa för hel grupp vänner, släkt, dykklubb, företag eller liknande och ni önskar resa iväg på en egen grupp- eller temaresa hjälper vi gärna till med det. Ni kan till exempel åka på er egen liveaboard i Röda Havet eller så kan vi boka in er på ett mindre hotell, så att ni i princip bor där ensamma.

Scuba Travel samarbetar även med ett flertal dykskolor runt om i Norden och vill du följa med på någon av dessa resor ber vi dig kontakta dykskolan direkt angående tillgänglighet. Kan vara en bra idé om du vill komma i kontakt med din lokala dykskola och sedan även utveckla ditt dykintresse på hemmaplan.

Reser du ensam eller vill åka iväg på ett redan färdigt upplägg tillsammans med andra och kanske dessutom lära dig något nytt eller vara med om en annorlunda upplevelse. Då kan du hänga med på någon av våra äventyrliga gruppresor. Dessa gruppresor går till resmål utöver det vanliga och är ofta fokuserat på något speciellt tema. Till exempel kan det vara en resa där du kan utvecklas som undervattensfotograf eller en resa där du får chansen att dyka/snorkla med något spektakulärt djur som valhaj, knölval, vithaj eller delfin. Alternativt skulle det kunna vara en dykresa som fokuserar på vrak eller teknisk dykning. Med på våra gruppresor följer en Scuba Travel ambassadör som oftast är specialiserad inom det specifika området. För att kika på alla våra spännande gruppresor klickar du här! Vill du läsa mer om våra ambassadörer kan du klicka här.

För dig som inte redan är en dykare kan vi erbjuda flera olika alternativ att ta dykcertifkat. Här kan du läsa mer om hur du kan lära dig dyka på din nästa semesterresa.

Scuba Travel kan alltså skräddarsy den perfekta dykresan för både dig som nybörjare och dig som erfaren dykare. Låt någon av våra kunniga reserådgivare visa dig vad vi går för så lovar vi att inte göra dig besviken, Skicka oss en förfrågan här eller ring oss på 0301 22 100.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel