PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Wakatobi Dive Resort

En eko-resort i världsklass belägen mitt bland en otroligt varierande och spännande marin miljö. En perfekt symfoni av undervattensfärger, koraller och häftiga varelser väntar på dig bland mil av livfulla, oförstörda och skyddade rev. Den gemytliga resorten erbjuder en lugn tillflyktsort där komfort och service endast överträffas av enastående dykning och fantastiska solnedgångar. Servicenivån håller verkligen högsta klass och personalen ger alltid det där lilla extra med sin legendariska uppmärksamhet för detaljer.

Wakatobi är flerfaldigt prisbelönat och för att slippa trängsel och stress är det bara några få dussin gäster här åt gången. I en avskild och oförstörd miljö bor man i bungalows eller villor som alla kyls ner av havets sköna vindpustar, fläktar och luftkonditionering. 

I Wakatobi’s restaurang utför ett talangfullt team av indonesiska kockar kulinarisk magi. Genom att använda mestadels lokala råvaror tillagar kockarna en blandning av lokala och internationella delikatesser som avnjuts tillsammans med fina vin- och spritsorter från hela världen. På den härliga menyn finns många läckra sätt att ladda om efter en hel dag av dykning. Teamet hjälper gärna till att tillgodose alla dina behov som har med t ex specialkost att göra.

Hela resorten är byggd av lokala hantverkare och är designad i traditionell indonesisk stil. En av de mest populära delarna av resorten är den loungelika Jetty Dropoff Bar, där det serveras cocktails i solnedgången och resenärer från hela världen sitter ner för att samtala under den stjärnklara himlen.

 • 24 rum med privat badrum
 • Privat strand
 • Egen restaurang
 • Egen bar
 • Eget husrev
 • Eget dykcenter
 • Spa
 • Gratis WiFi
 • Luftkonditionering
 • Reception öppen dygnet runt
 • Aktiviteter som dykning, snorkling och paddling
#
Palm Bungalows

Det finns 9 mysiga bungalows som ligger utspridda över resortens trädgård. Alla bungalows har havsutsikt, en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, takfläkt, minibar, handdukar, hårtork, värdeförvaringsskåp och terass.

#
Ocean Bungalows

Det finns 15 härliga bungalows som ligger utspridda längst resortens strand. Alla bungalows har havsutsikt, en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, takfläkt, minibar, handdukar, hårtork, värdeförvaringsskåp och terass.

#
Villa family room

Det finns 3 familjerum som även de ligger i Villa Jepun och Villa Pandan. Skillnaden är att de har en dubbelsäng plus en extra enkelsäng. Samtliga rum har en dubbelsäng plus en enkelsäng, luftkonditionering, takfläkt, kylskåp, minibar, soffa med soffbord, handdukar, badrock, hårtork, tv, värdeförvaringsskåp och terass.

Dyk med Wakatobi Dive Resort

 • Dagliga båtturer
 • Eget husrev med fantastiskt makrodykning
 • Mer än fyra dussin olika dyk- och snorkelplatser

Det välutrustade och ytterst välskötta dykcentret är basen för alla dina upptäcktsfärder till havs och erbjuder allt från snorkling till Nitrox och avancerad teknisk dykning. 

Äventyret börjar ett stenkast från den vita, pudermjuka stranden. Drakfisk, clownfisk, rockor, batfish, crocodile fish, jawfish, ghost pipefish, waspfish, jacks, sköldpaddor, mandarinfisk, leaf fish och flera arter av pygmésjöhäst håller hus vid det pigga och skimrande revet. Runt hörnet kan du då och då se mandarinfiskar som parar sig. Briljanta mjuka koraller, överdimensionerade hornkoraller, livfulla svampar och ömtåliga manteldjur i olika nyanser skapar en intimt vävd väv av färg och textur. På natten exploderar anläggningens berömda husrev i en uppsjö av aktiviteter.

Med ett fantastiskt korallrev bara några simtag bort och den totala friheten att dyka dag som natt, väljer många gäster att utforska det fyra mil långa husrevet, en av världens absolut bästa platser för landbaserad dykning. Från resorten har man som gäst exklusiv tillgång till mer än fyra dussin olika dyk- och snorkelplatser i det orörda vattnet som omger ön. Om du är en seriös dykare är det här destinationen för dig. Även för dig som är ute efter att snorkla och njuta av vacker omgivning, är det här ett paradis.

Other Hotels in this Location

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel