EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Truk Master

Truk Master är byggd i stål och tar 16 gäster ombord på safaris som är sju eller tio nätter långa i den kända Truk Lagoon. De fyra däcken erbjuder gott om plats för avkoppling, dykutrustning och plats för kameravård och underhåll medan den erfarna besättningen ser till att du erhåller högsta kvarlitet på servicen under din dyksemester.

Gäster kan välja mellan hytter på nedre-, mellan- eller övre däck var och en med egen dusch/toalett och individuell luftkonditionering. Gemensamma områden för avkoppling finns på mellandäck och övre däck och består av en rymlig matsal, här finns också utrmme för kameravård och förvaringslådor, lounge bar med bekväma sittplatser och en plasmaskärm samt uteplatser i skugga såväl som soldäck.

Dykutrustningen ställs in och förvaras i den bakre delen av mellandäck. Alla gäster tilldelas en egen plats med förvaring under bänkar för masker, fenor och andra personliga artiklar. Ett centralt bord för kameror kan också användas för att förvara färdigmonterad dykutrustning innan dyken och även sköljkar finns. Dykare kan nyttja dushslangarna eller använda styrbords sidodäck för att skölja och duscha mellan dyken. Kapten ombord välkomnar dig att gå med till fly bridge, styrhytten från vilken du kan njuta av de fantastiska vyerna över Truk Lagoons öar.

Tekniska specifikationer:

 • Längd: 37 m
 • Bredd: 7 m
 • Hytter: 8
 • Byggmaterial: Stål
 • Gäster: 16
 • Guider: 3
 • Nitrox: Ja
 • Laddningsstation: Ja
 • Tenders: 2
 • Rebreather friendly: Ja

Hytter ombord på liveaboarden

#
1 deluxehytt

Den här hytten ligger på övre däck och har en queen size säng. Alla hytter erbjuder egen dusch/toalett, fläkt, förvaringsutrymme, värdeskåp, badrock, hårtork, duschkräm, eluttag amerikansk standard 110/220 volt, adapter.

#
3 premiumhytter

Dessa är belägna på mellandäck och kan erbjudas som dubbelrum eller med enkelsängar. Alla hytter erbjuder egen dusch/toalett, fläkt, förvaringsutrymme, värdeskåp, badrock, hårtork, duschkräm, eluttag amerikansk standard 110/220 volt, adapter.

#
1 premiumhytt

Den här hytten är också belägen på mellandäck och erbjuder endast två enkelsängar. Alla hytter erbjuder egen dusch/toalett, fläkt, förvaringsutrymme, värdeskåp, badrock, hårtork, duschkräm, eluttag amerikansk standard 110/220 volt, adapter.

#
3 standard dubbelhytter

Dessa hytter är belägna på nedre däck och alla erbjuder två enkelsängar. Alla hytter erbjuder egen dusch/toalett, fläkt, förvaringsutrymme, värdeskåp, badrock, hårtork, duschkräm, eluttag amerikansk standard 110/220 volt, adapter.

Safaris i Truk Lagoon

Truk Lagoon safari
Truk Lagoon safari

Både våra 7 nätter och 10 nätter liveaboard dykresor avgår från Weno och tar dig direkt till stället där den huvudsakliga koncentrationen av vrak finns i bukten. Båten kommer att ankra över de djupare vraken, så att du lätt kan komma ner längs linjen direkt till vraket.

Prisinformation!

Samtliga priser inkluderar vistelse på liveaboard, dykning, transfer samt flyg från Skandinavien. På vissa liveaboards kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och marinparksavgifter. Flygpriserna är estimerade, men ska ge en indikation om var slutpriset på resan hamnar. Flygpriserna är dagsfärska och kan bekräftas först när du har betalat för flygen. Även 1 - 2 hotellnätter innan liveaboard-vistelsen är inkluderat i priset för en del mer avlägsna resmål. Detta för att säkra upp mot ev. flygförseningar. Datumen nedan visar enbart datumen för själva liveaboarden inkluderar inte flygdatumen med evenutella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma med exakt pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Prisökningen är ej inkluderad i nedan priser.

Vad är inkluderat i ett liveaboardpaket?

 • Transfers Chuuk flygplats - båt t/r
 • 7 eller 10 nätter i del i dubbelytt med eget badrum
 • Alla måltider och dryck (ej alkohol) ombord
 • 3-4 dyk per dag och guide
 • 12L flaska,vikter och viktbälte

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel