Thailand Aggressor Liveaboard

Thailand Aggressor Liveaboard är en rymlig 30 meter lång yacht med 7 meters bredd. Skrovet är i stål och hon är  byggd och driven för komfort, säkerhet och stabilitet. Båten är dieseldriven, och kryssar i 9 knop normalt. Här hittar du bekvämt boende för upp till 16 gäster som bor fördelade på åtta rymliga hytter. Alla hytter har individuell luftkonditionering, privat dusch och toalett. Alla hytter har fönster med utsikt. Fönstren är olika beroende på hyttens läge. I varje hytt finns spegel och skåp för privata hygienartiklar, hårtork och handdukar.  Varje hytt har en 22-tums platt-TV med en hårddisk med ett urval av filmer. Totalt finns tre master staterooms med en queen-säng och tre deluxe staterooms med två enkelsängar eller en queen-säng. Två deluxe twin staterooms med två enkelsängar finns som också kan göras om till en kingsize säng.

Härlig båt med komfort och all inclusive

Thailand Aggressor har en vacker rymlig salong där mycket välsmakande och varierad mat erbjuds. Förutom alla måltider finns också snacks och all dryck, kaffe, te, vatten och softdrinks. Även lokalt öl och vin ingår. Högst upp har du ett stort skuggat soldäck med en härlig bubbelpool. Där finns också gott om liggstolar och solstolar samt en  bar och grill.

Under din dykresa i Thailand med Aggressor liveaboard  i Andamanhavet har du goda möjligheter att få dyka och se manta, valhaj, sebrahaj, sköterskehaj och sköldpaddor. Även olika arter av fisk och ryggradslösa djur. Allt i en härlig avkopplande miljö i klarblått vatten och oftast väldigt bra sikt under dina dyk.

För dig som vill uppleva dykning i Andamanhavet i Thailand ombord en liveaboard och dyka på platser som Similan Islands, Koh Bon, Koh Tachai, Surinöarna, Richelieu rock, Hin Daeng och Hin Muang med flera är Thailand Aggressor Liveaboard en av de absolut bästa båtarna som finns. Förutom dykresor i Thailand gör hon ibland också turer till Burma (Myanmar).

Tekniska Specifikationer:

 • Längd: 35 m
 • Bredd: 7,0 m
 • Hytter: 8
 • Byggmaterial: Stål
 • Marschfartg: 9 knop
 • Max antal gäster: 16
 • Besättning: 8
 • Nitrox: Ja
 • Laddningsstation: Ja
 • Tenders: 2

All pictures with © approval from Aggressor Liveaboard Adventures, Thailand

Hytter tillgängliga ombord

#
Deluxe stateroom

5 hytter med enkelsängar på huvuddäck. Alla hytterna har egen dusch och toalett samt TV med mediaplayer och luftkonditionering

#
Master stateroom

2 hytter med dubbelsäng, queen size på huvuddäck. Alla hytterna har egen dusch och toalett samt TV med mediaplayer och luftkonditionering

#
Master stateroom lower deck

1 hytt med queen size dubbelsäng som ligger på nedre däck. Hytten har egen dusch och toalett samt TV med mediaplayer och luftkonditionering

Safaris i Thailand

Norra Andamanerna Similan Surin Liveaboard i Thailand
Norra Andamanerna Similan Surin Liveaboard i Thailand

Similan Islands i Thailand är en klassisk destination och den plats som många dykare drömmer om att få uppleva. Dessutom dyker du vid Richelieu rock, Surin Islands, Koh Bon och Koh Tachai med flera och du har Thailands bästa dykning. Goda chanser att se manta och valhaj med mera.

Southern Explorer Liveaboard Thailand Safari
Southern Explorer Liveaboard Thailand Safari

Södra delarna av Andamanhavet längs kusten i Thailand är perfekta för kortare liveaboarder och ta dykcertifkat eller få vara på en liveaboard under din semester i Thailand. Southern Explorer Liveaboard Thailand erbjuder dykning på rev, vrak och chans att se haj och manta med mera.

Om våra Liveaboarder

Här ovan söker och hittar ett stort urval av alla de liveaboarder vi arbetar med över hela världen. Schemat visar vilka avgångar som finns just nu och med estimerad prisinformation för en dykresa. Fyll i och använd sökfunktionen i fälten med destination eller period och antal platser så hittar du tillgängliga platser lättare.

När du vill uppleva den ultimata dykresan så är det många gånger inget som slår en resa med liveaboard! En fantastisk möjlighet att komma åt den bästa dykningen på en destination och samtidigt få vara ute på havet och njuta av det stora blå och fokusera på avkoppling, semester och dykning. Alltid välkommen / Ditt Scuba Travel Team!

Prisinformation!</h3

Samtliga priser i exemplen här är endast för din liveaboard med dykning, boende och eventuella transfers när liveaboarder så erbjuder det i sina priser.

Prisexemplen är exklusive internationella flyg från Skandinavien.

På vissa liveaboarder kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och hamn- och marinparksavgifter som ibland betalas i förväg och ibland ombord på båten.

Kontakta oss för komplett paketpris inklusive flyg, eventuella hotellnätter och annat så återkommer vi snarast.

NOTERA!

Flygpriser är extrem färskvara och kan bekräftas först när du har bokat och betalat för dina flyg.
Valutakurser ändras dagligen men vi försöker hålla dem så aktuella som möjligt. För många liveaboarder kan en till två hotellnätter innan eller efter din liveaboard vara nödvändigt. Hotellnätter ingår ej i priserna här utan tillkommer. De här nätterna är ibland helt nödvändiga för att säkra upp mot eventuella flygförseningar och undvika att du får problem med anslutningar på flyg vidare till din drömresa.

Notera att datumen nedan enbart visar datum för själva liveaboarden om inte annat sägs. De inkluderar alltså inte flygdagar eller eventuella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma till dig med en offert om pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Vi rekommenderar att du bokar tidigt.
Vad är inkluderat i ett liveaboardpaket?

 • Flyg
 • Transfers flygplats – båt t/r
 • 7 nätter ombord del i i dubbelhytt med eget badrum
 • Alla måltider ombord inkl kaffe, te, vatten, lokal öl och vin
 • 4-5 dyk per dag med guide
 • 12L flaska, vikter och viktbälte