EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Indo Siren liveaboard

Den 40 meter långa S/Y Indo Siren är konstruerad på samma sätt som sin systerbåt S/Y Philippine Siren. Hytterna går att möblera med två enkelsängar, alternativt med en dubbelsäng. Matsalen är rymlig och erbjuder en trevlig och avslappnande miljö.

Dykdäcket är kanske det största och mest rymliga du någonsin upplevt. De avskilda utrymmena för laddning av kamera och videoutrustning gör S/Y Indo Siren till det självklara valet för dykare med intresse för undervattensfotografering och filmning.

Hon byggdes på den indonesiska ön Sulawesi och är en traditionell ”gaft rigged Phinisi” handgjord av ironwood och teak. Du kan vara säker på att hon uppfyller alla krav för en bra dykresa då hon byggts av dykare för dykare. Ombord på S/Y Indo Siren finns det plats för 16 gäster vilket gör att varje gäst har gott om plats.

Faciliteter ombord
Stort däck med lounge-område Rymlig luftkonditionerad salong med cocktailbar, platt-TV och dator Matbord utomhus med skyddande soltak 8 stora hytter med egen reglerbar luftkonditionering, egen dator, TV, DVD, hårtork och badrum med varmvatten Badrockar och handdukar Tvättservice Massageservice Yacht Boutique Gratis Nitrox till alla Nitroxcertifierade 2 kraftfulla RIB-båtar Kajaker

Tekniska Specifikationer:

 • Längd: 40 m
 • Bredd: 9.7 m
 • Hytter: 8
 • Byggmaterial: Ironwood
 • Max antal gäster: 16
 • Guider: 3
 • Nitrox: Ja
 • Laddningsstation: Ja
 • Tenders: 2
 • Kajaks: FOC

Hytter tillgängliga ombord

#
Twin

Stora luftkonditionerade hytter med egna datorer, AV-system och eget badrum med varmt och kallt vatten. Alla rum är lyxigt inredda med dimmerljus, kontroller för luftkonditioneringen, badrockar, hårtork, och handdukar.

#
Double

Dubbelhytterna har samma detaljer som twinhytterna. Två hytter har dubbelsäng och ytterligare två av de twin hytter kan bli dubbelhytter om det behövs.

Safaris

Raja Ampat safari
Raja Ampat safari

Dykning från en liveaboard i Raja Ampat, Indonesien är en spännande upplevelse. Indonesien är hem till 15% av de korallrev som finns i världen och har över 4000 registrerade fiskar & ryggradslösa djur av olika arter - med många fler som ännu inte har identifierats.

Om våra Liveaboarder

När du vill uppleva den ultimata dykresan så är det inget som slår en resa med liveaboard! En fantastisk möjlighet att komma åt den bästa dykningen på en destination och samtidigt få vara ute på havet och njuta av det stora blå och fokusera på avkoppling, semester och dykning. Här nedan hittar du ett stort urval av alla de liveaboarder vi arbetar med över hela världen. Schemat visar vilka avgångar som finns just nu och med estimerad prisinformation för hela dykresa. Alltid välkommen / Ditt Scuba Travel Team!

Prisinformation!

Samtliga priser i exemplen här inkluderar vistelse på liveaboard, dykning, transfer samt flyg från Skandinavien. På vissa liveaboards kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och marinparksavgifter. Flygpriserna är estimerade, det vill säga vi har uppskattat priset på var det normalt brukar ligga till den destinationen. Avvikelser kan förekomma men det ska kunna ge dig en indikation om var slutpriset på resan hamnar. Flygpriser är extrem färskvara och kan bekräftas först när du har bokat och betalat för flygen. Valutakurser kan också ändras men vi försöker hålla dem så aktuella som möjligt. 1 - 2 hotellnätter innan din liveaboard-vistelse är inkluderat i priset för en del mer avlägsna resmål. Det är för att säkra upp mot eventuella flygförseningar och undvika att du får problem med anslutning till den drömresa. Notera att datumen nedan enbart visar datum för själva liveaboarden och inkluderar alltså inte flygdagar eller evenutella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma till dig med exakt pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Prisökningen är ej inkluderad i nedan priser.

Vad är inkluderat i ett liveaboardpaket?

 • Transfers flygplats - boat r/t
 • 10 nätter i del i dubbelhytt med eget badrum
 • Alla måltider och dryck (ej alkohol) ombord
 • 3-4 dyk per dag med guide
 • 12L flaska, vikter och viktbälte
 • Gratis nitrox

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel