EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Liveaboard Raja Ampat Papua

Scrolla ner på denna sida för att se när en liveaboard i Raja Ampat i Papua Indonesien går eller klicka på en specifik båt för att söka avgångarna för endast den båten.


En verklig drömdestination för en dykresa och högst upp på många dykares bucket list. En liveaboard i Raja Ampat, Papua i Indonesien! Papua Barat eller västra Papua i Indonesien är en av världens mest omskrivna och omtalade dykdestinationer de senaste decennierna. Dykresor hit har vuxit enormt och många talar om världens bästa dykning eller bäst dykning i Indonesien. Området är stort och här ryms idag flera olika liveaboarder. För att komma hit måste du först flyga internationellt till Indonesien och därefter vidare inrikes. Det är en lång resa men det är väl värt tiden. Dykning i Raja Ampat är verkligen fantastisk.

Fantastisk dykning i Indonesien

Din liveaboard kommer att ta dig runt i den här fantastiska delen av Indonesien och Papua. En dykkryssning bland beväxtra kalstensöar som likt gröna smaragder skjuter upp ur det blå havet. Här dyker du hela dagarna med mantor och wobbegonger. Tittar på hajar och sköldpaddor. Förundras av de vackra reven, de små pygmesjöhästarna, nudingar och olika plattmaskar, kräftdjur och märkliga fiskar. En liveaboard i Raja Ampat, Papua i Indonesien är ett äventyr som verkligen tar dig till en plats långt bortom det mesta. Det finns verkligen en anledning att så många drömmer om att komma till Raja Ampat. Det är ett av många dykparadis i Indonesien. Vill du inte åka på en liveaboard finns också flera resorter i regionen att välja bland.

För dig som vill åka på en liveaboard och också ha några sköna dagar på land i anslutning till din dykresa till Indonesien går det bra att kombinera. Kontakta oss för dina önskemål så ger vi ett förslag på det också.

Om våra Liveaboarder

När du vill uppleva den ultimata dykresan så är det inget som slår en resa med liveaboard! En fantastisk möjlighet att komma åt den bästa dykningen på en destination och samtidigt få vara ute på havet och njuta av det stora blå och fokusera på avkoppling, semester och dykning. Här nedan hittar du ett stort urval av alla de liveaboarder vi arbetar med över hela världen. Schemat visar vilka avgångar som finns just nu och med estimerad prisinformation för hela dykresa. Alltid välkommen / Ditt Scuba Travel Team!

Prisinformation!

Samtliga priser i exemplen här inkluderar vistelse på liveaboard, dykning, transfer samt flyg från Skandinavien. På vissa liveaboards kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och marinparksavgifter. Flygpriserna är estimerade, det vill säga vi har uppskattat priset på var det normalt brukar ligga till den destinationen. Avvikelser kan förekomma men det ska kunna ge dig en indikation om var slutpriset på resan hamnar. Flygpriser är extrem färskvara och kan bekräftas först när du har bokat och betalat för flygen. Valutakurser kan också ändras men vi försöker hålla dem så aktuella som möjligt. 1 - 2 hotellnätter innan din liveaboard-vistelse är inkluderat i priset för en del mer avlägsna resmål. Det är för att säkra upp mot eventuella flygförseningar och undvika att du får problem med anslutning till den drömresa. Notera att datumen nedan enbart visar datum för själva liveaboarden och inkluderar alltså inte flygdagar eller evenutella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma till dig med exakt pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Prisökningen är ej inkluderad i nedan priser.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel