EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Palau Siren

Den 40 meter långa lyxiga liveaboardbåten S/Y Palau Siren lanserades i juli 2012. Hon har samma specifikationer som sina systerfartyg, S/Y Philippine Siren och S/Y Indo Siren.  

Hytterna är utformade så att de kan användas både med dubbel eller enkelsängar. Den rymliga matsalen där du kommer avnjuta alla måltider erbjuder gott om sittplatser. Dykdäcket är kanske det mest rymliga och bekväma som du har upplevt. S/Y Palau Siren är precis som alla andra Siren Fleet båtar anpassade för undervattensfotografering med sina specialbyggda utrymmen för kameror och videoutrustning.  

Hon är byggd på den indonesiska ön Sulawesi och du hittar ingen annan liveaboardbåt i hela Mikronesien som är lika vacker i vattnet. Eftersom hon byggdes av dykare för dykare så kan du vara säker på att man har tänkt på alla behov en dykare kan ha. Ombord på S/Y Palau Siren kan vi ta emot upp till 16 gäster på varje resa vilket säkerställer rikligt med utrymme för alla dykare och gör resan behaglig både under vattenytan och ovanför på båten. 

Tekniska Specifikationer:

 • Längd: 40 m
 • Bredd: 10 m
 • Hytter: 8
 • Byggmaterial: Ironwood
 • Max antal gäster: 16
 • Guideer: 3
 • Nitrox: Ja
 • Laddningsstation: Ja
 • Tenders: 2
 • Kajaks: FOC

Hytter tillgängliga ombord

#
Twin

8 stora luftkonditionerade hytter med egna datorer, AV-system och eget badrum med varmt och kallt vatten. Alla rum är lyxigt inredda med dimmerljus, kontroller för luftkonditioneringen, badrockar, hårtork, och handdukar.

#
Double

Dubbelhytterna har samma detaljer som twinhytterna. Två hytter har dubbelsäng och ytterligare två av de twin hytter kan bli dubbelhytter om det behövs.

Safaris i Palau

Palau Islands safari
Palau Islands safari

Här kan du uppleva allt från grottor och väggar till stora drop offs. Missa inte att simma bland miljoner (ofarliga) maneter i Jellyfish Lake. Överallt kan du njuta av den fantastiska sikten och av några av världens bästa dykplatser.

Om våra Liveaboarder

När du vill uppleva den ultimata dykresan så är det inget som slår en resa med liveaboard! En fantastisk möjlighet att komma åt den bästa dykningen på en destination och samtidigt få vara ute på havet och njuta av det stora blå och fokusera på avkoppling, semester och dykning. Här nedan hittar du ett stort urval av alla de liveaboarder vi arbetar med över hela världen. Schemat visar vilka avgångar som finns just nu och med estimerad prisinformation för hela dykresa. Alltid välkommen / Ditt Scuba Travel Team!

Prisinformation!

Samtliga priser i exemplen här inkluderar vistelse på liveaboard, dykning, transfer samt flyg från Skandinavien. På vissa liveaboards kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och marinparksavgifter. Flygpriserna är estimerade, det vill säga vi har uppskattat priset på var det normalt brukar ligga till den destinationen. Avvikelser kan förekomma men det ska kunna ge dig en indikation om var slutpriset på resan hamnar. Flygpriser är extrem färskvara och kan bekräftas först när du har bokat och betalat för flygen. Valutakurser kan också ändras men vi försöker hålla dem så aktuella som möjligt. 1 - 2 hotellnätter innan din liveaboard-vistelse är inkluderat i priset för en del mer avlägsna resmål. Det är för att säkra upp mot eventuella flygförseningar och undvika att du får problem med anslutning till den drömresa. Notera att datumen nedan enbart visar datum för själva liveaboarden och inkluderar alltså inte flygdagar eller evenutella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma till dig med exakt pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Prisökningen är ej inkluderad i nedan priser.

Vad är inkluderat i ett liveaboardpaket?

 • Transfers flygplats - boat r/t
 • 10 nätter i del i dubbelhytt med eget badrum
 • Alla måltider och dryck (ej alkohol) ombord
 • 3-4 dyk per dag med guide
 • 12L flaska, vikter och viktbälte
 • Gratis nitrox

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel