PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Snorkla med segelfisk

Snorkla med segelfisk - en riktig adrenalinkick. Mellan månaderna december till februari har du möjlighet att snorkla tillsammans med segelfisk i Mexiko. Under denna period kommer stim av segelfisk till Isla Mujeres-området utanför Cancun. Anledningen är för att jaga de många sardiner som håller till här. De många sardinerna går samman och formar sig till en stor boll, som segelfiskarna sedan jagar och samarbetar med varandra för att komma åt på bästa sätt.

Du bor i Cancun och åker ut på dagliga turer med båt för att jaga dessa "sardinbollar". Vår partner här har lång erfarenhet av att snorkla och söka efter segelfisk. Sardinerna förflyttar sig såklart och det ganska snabbt, ibland kan du få spendera en tid ombord för att just spana efter dem. Då besättningen får syn på dem, meddelar de dig att det är okej att hoppa i vattnen.

Det här är ett underbart fenomen och en spektakulär upplevelse att få vara med om. Tempot är snabbt och du får en ordentlig adrenalinkick. Du bör ha vattenvana, vara en hyfsat god simmare och snorklat en del förut.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel