EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Aktiviteter i Mexiko

Rundresa i Mexiko

Tack vare vår fantastiska operatör på plats i Mexiko kan vi skapa din perfekta dyksemester. Detta program är för dig som vill ha autentiska upplevelser och unika möten med naturen. I modulsystemet här ser du de olika moduler som finns tillgängliga och vi guidar dig gärna i hur du ska tänka när du väljer vilka moduler som passar bra ihop. Du kan välja allt ifrån att snorkla med segelfisk, valhajar och krokodiler till att dyka med mäktiga tjurhajar, vackra grottor eller stora tarpons. För den som har lite mer tid går det även att åka ner en sväng till Belize och uppleva de vackra reven där. Reven nere i Xcalak och Chinchorro är fantastiskt vackra och vår operatör har ensamrätt att bedriva verksamhet i stora delar av detta område, vilket gör dykupplevelsen lite extra speciell och unik.

Vår operatör har byggt upp en stor kunskapsbas om alla olika delarna av modulerna och de använder enbart de bästa operatörerna på plats. Detta går alltså inte att jämföra med de “vanliga” turistattraktionerna som erbjuds i Mexiko, utan detta system är framtagen för dig som älskar dykning och vill ha den bästa upplevelsen under din resa. Lite längre ner på denna sida kan du även se vilka säsonger som är bäst för det du önskar uppleva.

1diveactivities-mexico

Dyksäsonger i Mexiko

För att du ska kunna veta vilka aktiviteter som passar bäst ihop med din resa har vi satt ihop en översikt över vad som är peak season, in season och off season. Här kan du se hur säsongerna fördelar sig över de olika modulerna som nämns och när du har bäst chans att se exempelvis segelfisk m.m.

Om du känner dig osäker på hur du ska kombinera de olika modulerna på bästa sätt, fråga då din personliga reseplanerare på Scuba Travel som kan ge dig råd om hur du ska sätta ihop din resa på bästa sätt.

1diveseasons-mexico

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel