PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Nautilus Explorer 

Din bekvämlighet ombord är högsta prioritet ombord på Nautilus Explorer. Det är ett högklassigt fartyg som är designat med en mycket stark stålkonstruktion och omfattande ljudisolering. Skrovets utformning och moderna stabiliseringssystem gör Nautilus Explorer till en mycket säker och stabil plattform för sina passagerare och det gör resan till ett stort nöje! En specialbyggd plattform i aktern, med direkt access från dykdäcket, gör att det är lätt att hoppa i dykbåtar och kajaker.

En mycket viktig komponent för en lyckad resa är maten ombord. Nautilus har utan tvekan hörsammat detta med en fräsch och fantasirik blandning. Sopporna är hemmagjorda, bröd och desserter görs dagligen ombord och det finns alltid ett stort urval vid de upp till fyra måltiderna om dagen. Buffet blandas med servering vid bordet med en meny som kombinerar med internationella rätter med inslag av det mexikanska köket.

Tekniska Specifikationer:

  • Längd: 40 m
  • Bredd: 8 m
  • Hytter: 9
  • Byggmaterial: Stål
  • Gäster: 24
  • Guider: 2
  • Nitrox: Yes
  • Laddningsstation: Ja
  • Burar: 3
  • Wifi: Ja, begränsat

Hytter tillgängliga ombord

#
Trippel stateroom (hytt J)

Trippelhytten ligger på nedre däck och kommer med egen dusch och toalett Våningssäng på ena sidan och en dubbelsäng på den andra sidan.

#
Stateroom (hytt A, B, C, D, E , G, H)

Hytterna ligger alla på nedre däck med lite olika lösningar. Sex hytter är med enkelsängar men den en är dubbelsäng och en är enkelsäng och två hytter med endast en större dubbelsäng och lite mer utrymme för förvaring. Alla hytter kommer med egen rymlig dusch och toalett.

#
Superior svit (Dofleini, Rosario och Nautilus)

Tre superior sviter på övre däck erbjuder stora fönster, bord, garderober och naturligtvis egna duschar och toaletter. Sviten Dofleini har TV och byggdes nyligen ut under 2018. I akterdelen finns en hot tub där det också erbjuds drinkar!

#
Premium svit (Emerald)

Tidigare var detta ägarens privata svit ombord. Denna hytt på övre däck med två rum inkluderar ett sovrum och en lounge. Badrummet har till och med ett badkar. Sviten erbjuder stora fönster med fantastisk utsikt och garderober. I akterdelen finns en hot tub där det också erbjuds drinkar!

Safaris

Socorro safari
Socorro safari

Revillagigedos, mer känt som Socorro ligger i östra Stilla havet ungefär 400 km utanför Cabo San Lucas, Mexiko vid Bajahalvöns södra udde. Dessa öar har jämförts med Galapagos i Ecuador och Cocos i Costa Rica tack vare den mängd möten med stora djur som äger rum här.

Guadalupe Island safari
Guadalupe Island safari

I augusti och september följer liveaboardbåtarna med de väldiga rovdjuren till Guadalupeöarna. En plats som snabbt har blivit den bästa i världen för burdykning med vithaj i specialbyggda burar.

Prisinformation!

Samtliga priser inkluderar vistelse på liveaboard, dykning, transfer samt flyg från Skandinavien. På vissa liveaboards kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och marinparksavgifter. Flygpriserna är estimerade, men ska ge en indikation om var slutpriset på resan hamnar. Flygpriserna är dagsfärska och kan bekräftas först när du har betalat för flygen. Även 1 - 2 hotellnätter innan liveaboard-vistelsen är inkluderat i priset för en del mer avlägsna resmål. Detta för att säkra upp mot ev. flygförseningar. Datumen nedan visar enbart datumen för själva liveaboarden inkluderar inte flygdatumen med evenutella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma med exakt pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Prisökningen är ej inkluderad i nedan priser.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel