EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Liveaboard i Mexiko

Scrolla ner på denna sida för att se när en liveaboard i Mexiko med Guadalupe eller Socorro går eller klicka på en specifik båt för att söka avgångarna för endast den båten.
 

Det finns gott om bra dykning i Mexiko och dykresor hit blir mer och mer populära. Många känner till dykning med vithaj vid Guadalupe. Dyka med manta vid Socorro Island eller Archipiélago de Revillagigedo* är också känt sen länge. Ganska få känner dock till dykningen vid Sea of Cortez. Det är det innanhav som omges av Baja California och kaliforniska halvöns öknar. En liveaboard i Mexiko kan ta dig till alla de här platserna. De har också alla otroligt bra och spännande dykning att erbjuda.

Tänk dig att dyka med världens största mantor eller att i en bur omgärdas av beryktade vithajar. Några dagar senare blir du uppsnurradp i en kelpskog av tjogtals lekande sjölejon. Mitt i det här kan valar dyka upp och sen en klumpfisk och på det ett stim med rockor, några snabbsimmande svärdfiskar och ett stim med hammarhaj. När du sen kommer upp till din liveaboard kan du få se späckhuggare och delfiner.

  • Archipiélago de Revillagigedo består av öarna Socorro, Clarion, San Benedicto och den lilla klippön Roca Partida + några få små pytteöar.

Dykresor för dig som gillar stora djur

Mexiko är dykning med fantastiska möjligheter att uppleva stora marina djur. Såväl valar som hajar är vanligt men här finns också mycket smått med bläckfiskar, nudingar och olika kräftdjur, vackra tagghudingar och även mindre hajar och rockor. Att sen få simma i kelpskogarna utanför San Benito som komplement är en magisk upplevelse.
En dykresa med liveaboard i Mexiko är verkligen en speciell upplevelse.

För dig som också vill ha några sköna dagar på land i Cabo San Lucas i anslutning till din dykresa och liveaboard går det bra att kombinera. Du kan också kombinera med till exempel dagar i Usa. Eller varför inte ta några dagar med varmvattendykning i Karibien och uppleva den andra kusten av Mexiko. Kontakta oss för dina önskemål så ger vi ett förslag på det också.

Om våra Liveaboarder

När du vill uppleva den ultimata dykresan så är det inget som slår en resa med liveaboard! En fantastisk möjlighet att komma åt den bästa dykningen på en destination och samtidigt få vara ute på havet och njuta av det stora blå och fokusera på avkoppling, semester och dykning. Här nedan hittar du ett stort urval av alla de liveaboarder vi arbetar med över hela världen. Schemat visar vilka avgångar som finns just nu och med estimerad prisinformation för hela dykresa. Alltid välkommen / Ditt Scuba Travel Team!

Prisinformation!

Samtliga priser i exemplen här inkluderar vistelse på liveaboard, dykning, transfer samt flyg från Skandinavien. På vissa liveaboards kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och marinparksavgifter. Flygpriserna är estimerade, det vill säga vi har uppskattat priset på var det normalt brukar ligga till den destinationen. Avvikelser kan förekomma men det ska kunna ge dig en indikation om var slutpriset på resan hamnar. Flygpriser är extrem färskvara och kan bekräftas först när du har bokat och betalat för flygen. Valutakurser kan också ändras men vi försöker hålla dem så aktuella som möjligt. 1 - 2 hotellnätter innan din liveaboard-vistelse är inkluderat i priset för en del mer avlägsna resmål. Det är för att säkra upp mot eventuella flygförseningar och undvika att du får problem med anslutning till den drömresa. Notera att datumen nedan enbart visar datum för själva liveaboarden och inkluderar alltså inte flygdagar eller evenutella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma till dig med exakt pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Prisökningen är ej inkluderad i nedan priser.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel