PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Hotel Flying Cloud

Det här är ett mindre hotell som ligger vackert nära havet och tillsammans med dykcentret. Hotellet är förhållandevis enkelt men mycket rent och fräscht. Här finns en liten och bra restaurang. Varje rum har eget badrum och det finns ett litet kök för den som vill laga sin egen mat.

Det är också härifrån som dykbåtarna avgår till Xcalak Reef National Park vilket gör det väldigt bekvämt då du inte behöver bära din dykutrustning. Dykcentret erbjuder god service, ett bra utbud av dykutrustning samt ett brett utbud av dykkurser – oavsett om du är nybörjare eller en mer avancerad dykare. Dykcentret lånar även ut kajaker för den som vill prova på något annat än dykning under sin vistelse. De hjälper också gärna till med transport till den närliggande staden Xcalak för dig som vill passa på att uppleva fler platser på din resa. 

 

  • Rum med privat badrum
  • Restaurang
  • Dykcenter
  • WiFi
  • Fläkt
  • Litet kök i rummet
#
Svit

Sviten på tredje våningen har en svepande 360º oavbruten utsikt över Karibien, mangrover, laguner och bukten som du kan kan njuta av från din privata balkong. Sviten är uppbyggd med en king size-säng (en enkelsäng kan läggas till) och är perfekt för par som letar efter den perfekta romantiska tillflyktsorten.

#
Lägenhet

Lägenheten i mitten av huset är rymlig med två separata sovrum, ett stort vardagsrum / matsal och fullt utrustat kök, lägenheten upptar en hel våning i byggnaden. Det stora sovrummet har en king size-säng och fantastisk havsutsikt för att njuta av soluppgången. Det bakre sovrummet vetter mot poolen och har en enkelsäng plus en våningssäng. Det finns också en futon (enklare bäddsoffa) i vardagsrummet vilket gör att lägenheten rymmer upp till åtta personer. Du kan bo på någon av rummen i lägenheten eller hyra hela lägenheten för en familj eller en grupp.

#
Selva (Jungle)

Selva-rummet ligger på bottenvåningen i byggnaden (norrläge) har ett huvudrum med en enkelsäng, läs- / arbetsbord med stolar, antikviteter och ett mindre rum med en våningssäng.

#
Playa (strand)

Playa Room är en lägenheten på bottenvåningen i byggnaden, med söderläge, och har ett sovrum samt ett rymligt vardagsrum / matsal med pentry.

Dykningen vid Xcalak

XTC Dive Center ligger precis bredvid Flying Cloud Hotel och är ett dykcenter i världsklass. Förutom dykning så erbjuder de även andra spännande utflykter i vattnen kring Xcalak Reef National Marine Park och Banco Chinchorro Biosphere Reserve.

XTC Dive Center är ett PADI 5 stjärnigt dykcenter som erbjuder både rekreations samt teknisk dykning.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel