PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Posada Sian Ka'an

Precis vid stranden, mitt i centrala Playa Del Carmen, ligger hotellet Posada Sian Ka’an. Ett mysigt hotell med perfekt läge nära dykcentret och bara tio meter till 5th Avenue med sina trevliga restauranger, barer och butiker. 

Posada har totalt 34 moderna och rymliga rum alla utrustade med eget badrum, luftkonditionering, kabel TV, DVD och gratis wi-fi. Det finns även ett par angränsande rum med dörr mellan rummen.

På hotellet finns en utomhuspool, en liten restaurang där frukostbuffé serveras, 24h reception, tvättmöjligheter och daglig städning.

 

  • Rum med privat badrum
  • Restaurang
  • Strand nära
  • WiFi
  • Luftkonditionering
  • Utomhuspool
#
Standard room

34 moderna och rymliga rum alla utrustade med eget badrum, luftkonditionering, kabel TV, DVD och gratis wi-fi. Det finns även ett par angränsande rum med dörr mellan rummen.

Dykcenter - Scuba Playa

Scuba Playa är ett PADI 5* IDC och TecRec dykcenter som ligger i Playa del Carmen, i hjärtat av Riviera Maya. Dykcentret erbjuder spännande upplevelser för såväl erfarna dykare som nybörjare. 

Scuba Playa erbjuder ett brett utbud av dyk och snorklingsaktiviteter och ett flexibelt schema. I små grupper kan man följa med på 2 tidiga morgon dyk och/eller 1-2 eftermiddagsdyk i Playaområdet, en dag med 2 dyk i cenotes, heldag på ön Cozumel med 2 dyk eller snorklingsutflykter. Är man ännu inte dykare eller vill gå vidare i sin utbildning finns alla PADI kurser tillgängliga samt kurser som PADI IDC, DSAT TecRec och Trimix, IANTD full cave och IANTD rebreather. Dessutom erbjuder Scuba Playa snorkling med valhaj och dykning med tjurhaj under rätt säsong.

Det är enkelt att dyka och snorkla med Scuba Playa och servicenivån samt säkerheten är mycket hög. Vill du ut och snorkla eller lära dig dyka är det bara att ta med dig badkläder sen hjälper dykcentret dig med all övrig utrustning. För dykning är det bara att ta dig till dykcentret, så lägger de upp en plan tillsammans med dig för att du på bästa sätt ska få ut det du önskar från din dyksemester.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel