PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Hotel Kinbe

Hotell Kinbe är ett designat mellanklass hotell med totalt 29 rum som erbjuder dig som gäst en känsla av ro och välbefinnande. Hotellet har en inomhuspool som dykcentret Scuba Playa använder vid sina dykkurser. Dykcentret i sin tur ligger på bekvämt avstånd tvärs över gatan – bara några steg från hotellet.  

Kinbe ligger i Playa del Carmen, ungefär en timme söder om Cancuns flygplats och bara ett par hundra meter från stranden. På gångavstånd finns Fifth Aveny med flera restauranger som serverar mexikansk mat och steakhouses – perfekt att utforska på kvällarna.  

Alla rum är utrustade med luftkonditionering, TV, eget badrum och minibar. På hotellet finns även en vacker grönskande trädgård som du kan njuta av. Från hotellets reception finns en liten bro som leder över till poolen och ett rofyllt litet vattenfall. Du kan även slå dig ner på hotellets terrass och njuta av panoramautsikten över det vackra Karibiska havet.

 

  • Rum med privat badrum
  • Restaurang
  • Strand nära
  • WiFi
  • Luftkonditionering
  • Inomhuspool
#
Standardrum

Det finns totalt 29 rum. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, TV, eget badrum och minibar.

Dykcenter - Scuba Playa

Scuba Playa är ett PADI 5* IDC och TecRec dykcenter som ligger i Playa del Carmen, i hjärtat av Riviera Maya. Dykcentret erbjuder spännande upplevelser för såväl erfarna dykare som nybörjare.  

Scuba Playa erbjuder ett brett utbud och flexibelt schema av dyk och snorklingsaktiviteter. Som deltagare i en liten grupp kan man välja vad man vill följa med på t ex. 2 tidiga morgon dyk och/eller 1-2 eftermiddagsdyk i Playaområdet, en dag med 2 dyk i cenotes, en heldag på ön Cozumel med 2 dyk eller snorklingsutflykter. Är man ännu inte dykare eller vill gå vidare i sin utbildning finns alla PADI kurser tillgängliga samt kurser som PADI IDC, DSAT TecRec och Trimix, IANTD full cave och IANTD rebreather.

Dessutom erbjuder Scuba Playa snorkling med valhaj och dykning med tjurhaj under rätt säsong.  

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel