PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Playa del Carmen

När det kommer till dykning så är Playa del Carmen ett av världens mest varierade områden för dykare. De lokala reven erbjuder ett rikt marint liv, cenotes ger dig annorlunda grottdykning och vid Cozumel finner du spektakulär väggdykning. Allt detta tillsammans med Playas centrala läge gör att du kommer få ut det mesta av din dyksemester här.  

Det finns mycket att göra i och runt Playa del Carmen. I hotellets receptionen kan man få hjälp till att boka olika aktiviteter och informera om hur man tar sig till platser som golfbanan i Playacar, Xcaret, ruinerna vid Tulum och Chichen Itza. Vill man besöka ön Cozumel är det bara några minuters promenad till färjeterminalen.

Dykningen omkring Playa del Carmen

  • Cenotes och tjurhajar
  • Dagstur från Playa del Carmen
  • Vackra koraller och stora fiskstim

På Scuba Travel jobbar vi ihop med två dykcenter i Playa del Carmen - Phantom Divers och Scuba Playa. De lokala dykinstruktörer och divemasters är alla kvalificerade och professionella i sitt arbete och bjuder dig på ett varmt mexikanskt välkomnande som gör att du känner dig bekväm och verkligen kan njuta av dykningen.  

De har även all dykutrustning som du behöver och deras dykbåtar är specialdesignade att klara av förhållandena i det karibiska havet. För att tillgodose dina behov, erbjuder båda ett brett utbud av dykpaket och utflykter – allt för att du som gäst ska få ut det mesta av din dyksemester. 

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel