PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Cozumel

Utmed den mexikanska kusten söder om Cancun ligger ön Cozumel. För dig som önskar en lugnare tillvaro är Cozumel att rekommendera framför det närliggande – och bland turister så mycket mer välkända - Play del Carmen.

Cozumel sattes ursprungligen ut på dykarnas världskarta av legenden Jaques Cousteau. Detta p.g.a. sina ”drop offs”, rika färger och formationer. En färjeresa från Playa del Carmen är allt du behöver göra för att få njuta av alla fantastiska koraller, tunnlar och passager.  Vår partner i Playa arrangerar heldagsutfärder för dykare till Cozumel och det brukar finnas med som en viktig komponent i våra dykpaket.

Om dykningen i Cozumel

  • Skyddad marinpark
  • Dagstur från Playa del Carmen
  • Vackra koraller och stora fiskstim

Cozumel är en skyddad marinpark och erbjuder härlig väggdykning samt stora kanaler och spännande gångar som du kan simma igenom. Oavsett tid på året bjuder Cozumel på varma, lugna och turkosskimmrande vatten med 30 meters sikt. Dykningen är relativt enkel då det inte finns så mycket strömmar men de många väggdyken ställer krav på att du har koll på djupet.  

I vattnet hittar du allt från vackra koraller, stora fiskstim och muränor. Om du söker några avslappnade dykdagar på din resa i Mexico är Cozumel ett riktigt bra val.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel