PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Emperor Virgo Liveaboard

Längtar du efter att få dyka i Maldiverna och vill göra det från en exklusiv liveaboard? Då behöver du inte leta längre! Liveaboarden Virgo är det senaste tillskottet hos den populära flottan, Constellation Fleet. En flotta som satte standarden för exklusiva båtar i Maldiverna med hjälp av sin liveaboard M/V Orion. Med Virgo kan du kryssa runt i de fantastiska Ari och Male atollerna utan att det tömmer din plånbok. 

Virgo är ett enastående fartyg med 32m längd och tar endast 18 dykare per resa. Det finns nio hytter med två separata sängar eller dubbelsäng (justerbara). Alla hytter har eget badrum med schampo och tvål, TV, DVD, säkerhetsskåp och minibar. Hytterna är rymliga och de på övre däck har stora fönster för att få in så mycket ljus som möjligt.

På huvuddäck hittar man en salong med bekväma soffor och baren har full licens så att ni kan avnjuta en god drink vid solnedgången. På övre däck finns det gott om plats för de som önskar bättre på solbrännan. Nitroxcertifierade dykare har gratis Nitrox ombord. 

Tekniska specifikationer:

 • Längd: 32 m
 • Bredd: 9 m
 • Hytter: 9
 • Byggmaterial: Trä
 • Max antal gäster: 18
 • A/C: Ja
 • Guider: 2
 • Nitrox: Ja
 • Rebreather Friendly: Ja
 • Laddningsstation: Ja
 • Tenders: 2
 • El: 3-pin UK kontakter 220 volt

Hytter tillgängliga ombord

#
Lower deck Twin/Double

Det finns 5 hytter på nedre däck med 2 sängar vardera. Dessa kan placeras som enkelsängar eller som en dubbelsäng. Alla hytter har eget badrum med toalett och dusch samt luftkonditionering. 1 av dessa hytter (nr 3) kan göras om till en trippelhytt, med en dubbelsäng plus en liten enkelsäng.

#
Main deck Twin/Double

Det finns 2 hytter på huvuddäck med 2 sängar vardera. Dessa kan placeras som enkelsängar eller som en dubbelsäng. Alla hytter har eget badrum med toalett och dusch samt luftkonditionering.

#
Upper deck Twin/Double

Det finns 2 hytter på övre däck med 2 sängar vardera. Dessa kan placeras som enkelsängar eller som en dubbelsäng. Dessa hyrrer har stora fönster. Alla hytter har eget badrum med toalett och dusch samt luftkonditionering.

Safaris

Best of Maldives
Best of Maldives

Detta är safarin "Best of Maldives" och det är precis det som det låter. På denna safari för du uppleva de bästa och mest berömda dyken i Maldiverna.

Sharktastic
Sharktastic

Denna safari är tillgänglig mellan Januari och april när rent havsvatten forsar in från den östra sidan av Maldiverna. Strömmen kommer från Sumatra i Indonesien.

Pelagic Magic
Pelagic Magic

Målet med Pelagic Magic är att få dig stå ansikte mot ansikte med den berömda valhajen vid Ari Atollen. De ena oförglömliga dyket efter det andra görs medan ni tar er från Male genom norra och södra Ari.

Manta Madness
Manta Madness

Safarin går från Male till den norra Baa atollen (Hanifarubukten) och tillbaka. Bortsett från mantor, får du uppleva val-, hammar- och revhajar på riktigt nära håll.

Deep South
Deep South

Dykningen kommer att göras vid Huvadhoo och Laamu Atoll som är en av de sydliagste atollerna i Maldiverna där många hajarterna söker sig till såsom hammarhaj, silkeshaj, tigerhaj, grå revhaj.

South Central
South Central

Safarin ”South Cental” innefattar mycket spännande dykning där ni färdas genom de centrala och sydligare atollerna i landet.

Prisinformation!

Samtliga priser inkluderar vistelse på liveaboard, dykning, transfer samt flyg från Skandinavien. På vissa liveaboards kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och marinparksavgifter. Flygpriserna är estimerade, men ska ge en indikation om var slutpriset på resan hamnar. Flygpriserna är dagsfärska och kan bekräftas först när du har betalat för flygen. Även 1 - 2 hotellnätter innan liveaboard-vistelsen är inkluderat i priset för en del mer avlägsna resmål. Detta för att säkra upp mot ev. flygförseningar. Datumen nedan visar enbart datumen för själva liveaboarden inkluderar inte flygdatumen med evenutella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma med exakt pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Prisökningen är ej inkluderad i nedan priser.

Vad är inkluderat i ett liveaboardpaket?

 • Flyg
 • Transfers flygplats - båt t/r
 • Del i dubbelhytt med eget badrum
 • Alla måltider, snacks, dryck (ej alkohol)
 • Dykning med 3-4 dives per day och guide
 • 12L-flaska, vikter och viktbälte
 • Alla marinparksavgifter samt skatter

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel