PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

South Central

Södra Male Atoll: Makro- och vrakdykning
Vaavu Atoll: Berömd nattdyk och stingrockor
Thaa Atoll: Fokus på hajdykning
Laamu Atoll: Hammarhaj, revhaj, valhaj, mantor,

Vänligen notera: För denna safari rekommenderar vi att alla dykare har ett advanced open water eller liknande certifikat och har minst 100 loggade dyk för att kunna delta och njuta av hela resan. 

Vad är inkluderat i ett liveaboardpaket?

  • Flyg
  • Transfers flygplats - båt t/r
  • Del i dubbelhytt med eget badrum
  • Alla måltider, snacks, dryck (ej alkohol)
  • Dykning med 3-4 dives per day och guide
  • 12L-flaska, vikter och viktbälte
  • Alla marinparksavgifter samt skatter

Highlights

Safarin  ”South Cental” innefattar mycket spännande dykning där ni färdas genom de centrala och sydligare atollerna i landet.  Rutten ger en otrolig variation och bjuder på Maldivsk dykning i mycket hög klass.

Resan börjar i södra Malé atoll med fin makrodykning, Kuda Giri Wreck och den mest utmanande dykplatsen i området, Kandooma Thila, som alltid bjuder på spännande dykning.  

Sedan följer Vaavu atoll och det berömda nattdyket vid Alimatha är givetvis ett självklart stopp. Skådespelet bland amhajar och stingrockor är något du sent kommer att glömma. Meemu atoll bjuder på vackra väggar, mycket fisk och ett riktigt fint mantadyk. Rutten fortsätter söderut med fokus på haj även i Thaa atoll där även hammarhar och valhaj ofta skådas. 

Resan avslutas i Laamu atoll, en atoller som erbjuder spännande strömdyk i kanaler med mycket goda förutsättningar att se pelagisk fisk, hammarhajar, revhaj, valhajar, mantor och örnrockor.

Rutten ”South Central” är fylld av spänning och en hel del utmanande dykning. Som dykare bör du vara van vid och uppskatta dykning i stark ström.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel