PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Pelagic Magic

Norra Ari Atoll: Grårevshajar, Maaya Thila nattdyk, flera dykplatser med manta 
Södra Ari Atoll: Valhajar och vackra pinnacles

Vänligen notera: Denna safari är perfekt för alla, oavsett vilken erfarenhet, men vi rekommenderar dock att du har advanced open water eller liknande samt ca 30 loggade dyk för att få ut mesta möjliga av denna safari. Det kommer förekomma strömdyk för de som har erfarenhet av detta. Du bör vara bekväm med strömdyk, strömmarna kan vara starka. Alla dyk sker från dhonis eller zodiaks för en mer exakt plats för dyket. Erfarna dykare får lov att dyka parvis utan guide.

Vad är inkluderat i ett liveaboardpaket?

  • Flyg
  • Transfers flygplats - båt t/r
  • Del i dubbelhytt med eget badrum
  • Alla måltider, snacks, dryck (ej alkohol)
  • Dykning med 3-4 dives per day och guide
  • 12L-flaska, vikter och viktbälte
  • Alla marinparksavgifter samt skatter

Highlights

Denna safari startar i Male och därefter följer en manta och valhajsjakt vid den norra och södra Ari Atollen. Exakt dykplatser varierar beroende på dykarnas erfarenhet och nivå, samt väderförhållanden och var de bästa iakttagelser har gjorts.

Målet med Pelagic Magic är att få dig stå ansikte mot ansikte med den berömda valhajen vid Ari Atollen. De ena oförglömliga dyket efter det andra görs medan ni tar er från Male genom norra och södra Ari, er loggbok kommer vara fyllda med haj, manta med fantatiska revdyk.

Med ungefär 17 dyk, och många möjligheter att snorkla med valhajar, så är detta en händelsefull vecka. De pelagiska upplevelserna börjar direkt från start. Manta Point, även känd som Lankan Finolhu, är en plats med pålitliga chanser att se manta. Luta er tillbaka och bara njut av synen när mantorna simmar in på denna ”cleaning station”. Hafsa Thila och Maya Thila är två andra platser som även de lovar fantastiska dyk och här finns det gott om hajar. Missa inte de små vitfenade hajarna bland de vackra korallerna, men det är dock på natten som Maya Thila verkligen kommer till liv för det är då som revhajar och mantor går på jakt efter föda.

När ni närmar södra Ari, håll utkik efter valhajar. Maamagili är platsen för valhajar, för just under denna period så följer de denna ström. Revdyken här kommer inte heller göra dig besviken, när du upptäcker fina koraller och fiskstim av olika slag i Reethi Thila och Kuda Rah. Pelagic Magic genomförs när de bästa pelagiska mötena är på topp i norra och södra Ari. Vänta inte – upplev det största äventyret i Maldiverna nu! 

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel