PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Deep south

Huvadhoo och Laamu Atoll: Färre dykare, hammarhaj, tigerhaj, mantor, och vackra korallrev

Vänligen notera: För denna safari rekommenderar vi att alla dykare ska vara en van strömdykare och ha minst 100 loggade dyk. För att delta på denna resan behövs 1 eller 2 inrikes flyg i Maldiverna för att kunna ta sig till dykbåten, detta ingår i priset på resan. Längden på denna rutt varierar mellan 7, 9 eller 10 nätters resor. 

Vad är inkluderat i ett liveaboardpaket?

  • Flyg
  • Transfers flygplats - båt t/r
  • Del i dubbelhytt med eget badrum
  • Alla måltider, snacks, dryck (ej alkohol)
  • Dykning med 3-4 dives per day och guide
  • 12L-flaska, vikter och viktbälte
  • Alla marinparksavgifter samt skatter

Highlights

Under den här tiden på året (februari - april) rör sig ren klart vatten in från den östra sidan av Maldiverna. Strömmar från Sumatra (Indonesien) ger inte enbart helt fantastiskt sikt utan också en stor mångfald av olika pelagiska fiskar söker sig in till Maldiverna föra att få sig något att äta. Ifall du vill uppleva närkontakt med mycket hajar så är Deep South helt rätt resa för dig!

Dykningen kommer att göras vid Huvadhoo och Laamu Atoll som är en av de sydliagste atollerna i Maldiverna, ett område som har betydligt färre dykare på grund av att det ligger mer avlägset. Några av hajarterna som söker sig till denna Atoll under denna tid är hammarhaj, silkeshaj, tigerhaj, grå revhaj.

Strömmarna under denna tiden på året kommer att vara kraftigare än vanligt på Maldiverna. Dessutom kommer du dyka i naturliga kanaler i revet som gör att strömmarna förstärks, något som de pelagiska fiskarna attraheras av. Förutom de vackra hajarna, tonfisken och mantorna som också rör sig in på reven finns det otroligt vackra korallrev nere på södra Maldiverna. Där en hel del makrodykning kan utföras där du njuter av nakensnäckor, skorpionfisk och bladfisk. Ifall du har tur som kommer du ges möjlighet att snorklar med valhajar!

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel