EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Blue Voyager

M / Y Blue Voyager är ett 37 m fartyg med stålskrov som har tre rymliga dubbelhytter och tio dubbelhytter med enkelsäng. Hon har en salong, en bar och sky lounge samt en jacuzzi. En uteserveringsplats med skugga finns på mellandäck, plus fyra olika soldäck: ett utsiktsdäck i fören av både mellan och övre däck och ett havsdäck i aktern av båten, alla erbjuder bekväma sittplatser och solstolar.

Havsdäcket är unikt och gör att du kan koppla av utomhus nära vattnet. Många kvällar kommer strålkastarna att lysa upp vattnet strax utanför havsdäcket för att attrahera plankton som ofta gör att manta och valhajar kommer till båten. En av de mest framträdande funktionerna i M / Y Blue Voyager är den specialbyggda dhonin (dykföljebåten) Blue Shadow. Denna helt nya 19m dhoni är rymlig, snabb och utrustad med alla moderna bekvämligheter som dykare vill ha. Varje dykare har sin egen plats med gott om utrymme att förvara din utrustning. Dhoni-besättningen är redo att hjälpa till.

Under transfern till och från dykplatserna kan du gå uppför de små trapporna till översta däcket för att njuta av solen och den fantastiska utsikten. Det finns en toalett med dusch inuti huvuddäcket plus två handhållna duschar på baksidan och separat sköljtank för kamera och utrustning. En snabb motor, två generatorer och två kompressorer med ett nitroxmembransystem gör att du kommer att njuta av en förstklassig dykupplevelse på Maldiverna.

Tekniska specifikationer:

 • Längd: 37 m
 • Bredd: 8 m
 • Hytter: 13 dubbelhytter
 • Byggmaterial: Stål
 • Max antal gäster: 26
 • A/C: Ja
 • Guider: 2
 • Nitrox: Ja
 • Rebreather vänlig: Ja
 • Laddningsstation: Ja
 • Tenders: 1 Dhoni
 • El: 3-pin UK kontakter 220 volt

Hytter tillgängliga ombord

#
Classic Cabin Double

1 hytt med dubbelsäng på mellandäck. Alla hytter har eget badrum med toalett och dusch samt luftkonditionering. TV och förvaringsutrymme

#
Classic Cabin Twin

8 dubbelhytter med två enkelsängar på nedre däck. Alla hytter har eget badrum med toalett och dusch samt luftkonditionering. TV och förvaringsutrymme

#
Premium Cabin Double

2 hytter med dubbelsäng på övre däck. Alla hytter har eget badrum med toalett och dusch samt luftkonditionering. TV och förvaringsutrymme

#
Premium Cabin Twin

2 dubbelhytter med två enkelsängar på övre däck. Alla hytter har eget badrum med toalett och dusch samt luftkonditionering. TV och förvaringsutrymme

Safaris

Best of Maldives
Best of Maldives

Detta är safarin "Best of Maldives" och det är precis det som det låter. På denna safari för du uppleva de bästa och mest berömda dyken i Maldiverna.

Sharktastic
Sharktastic

Denna safari är tillgänglig mellan Januari och april när rent havsvatten forsar in från den östra sidan av Maldiverna. Strömmen kommer från Sumatra i Indonesien.

Pelagic Magic
Pelagic Magic

Målet med Pelagic Magic är att få dig stå ansikte mot ansikte med den berömda valhajen vid Ari Atollen. De ena oförglömliga dyket efter det andra görs medan ni tar er från Male genom norra och södra Ari.

Manta Madness
Manta Madness

Safarin går från Male till den norra Baa atollen (Hanifarubukten) och tillbaka. Bortsett från mantor, får du uppleva val-, hammar- och revhajar på riktigt nära håll.

Deep South
Deep South

Dykningen kommer att göras vid Huvadhoo och Laamu Atoll som är en av de sydliagste atollerna i Maldiverna där många hajarterna söker sig till såsom hammarhaj, silkeshaj, tigerhaj, grå revhaj.

South Central
South Central

Safarin ”South Cental” innefattar mycket spännande dykning där ni färdas genom de centrala och sydligare atollerna i landet.

Prisinformation!

Samtliga priser inkluderar vistelse på liveaboard, dykning, transfer samt flyg från Skandinavien. På vissa liveaboards kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och marinparksavgifter. Flygpriserna är estimerade, men ska ge en indikation om var slutpriset på resan hamnar. Flygpriserna är dagsfärska och kan bekräftas först när du har betalat för flygen. Även 1 - 2 hotellnätter innan liveaboard-vistelsen är inkluderat i priset för en del mer avlägsna resmål. Detta för att säkra upp mot ev. flygförseningar. Datumen nedan visar enbart datumen för själva liveaboarden inkluderar inte flygdatumen med evenutella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma med exakt pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Prisökningen är ej inkluderad i nedan priser.

Vad är inkluderat i ett liveaboardpaket?

 • Flyg
 • Transfers flygplats - båt t/r
 • Del i dubbelhytt med eget badrum
 • Alla måltider, snacks, dryck (ej alkohol)
 • Dykning med 3-4 dives per day och guide
 • 12L-flaska, vikter och viktbälte
 • Alla marinparksavgifter samt skatter

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel