EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Liveaboard i Maldiverna

Scrolla ner på denna sida för att se när en liveaboard i Maldiverna går eller klicka på en specifik båt för att söka avgångarna för endast den båten.

En liveaboard i Maldiverna är för många en riktig dröm att uppleva. Idag är det rätt enkelt att ta sig hit och priserna på en dykkryssning här är ofta lägre eller samma som för Röda havet för en liveaboard. Det finns liveaboarder i Maldiverna som passar alla från nybörjare till mer avancerade. En liveaboard i Maldiverna tar dig till den bästa dykningen.

Det finns flera olika safaris och olika rutter i Maldiverna som alla erbjuder olika typer av dykning. Här finns vrakdykning men den kanske mest populära och efterfrågade dykningen är där du kan se manta och valhaj. Mantor går nästan att garantera här. Det finns vissa platser och putsarstationer som är verkliga magneter för de här fantastiska djuren. Valhajar är vanliga och det finns platser där de ofta patrullerar längs med reven. De här väldiga harmlösa fiskarna lockar både till dykning och snorkling. Sköldpaddor och delfiner är också populära och det är ofta man ser de här underbara djuren här också.


Lär dig dyka på en liveaboard eller kombinera med att vara på land

Även om du inte dyker går det att uppleva de här enorma fiskarna. Att snorkla och fridyka på Maldiverna är mycket populärt och för dig som inte dyker är det minst lika bra att åka hit och uppleva de vackra reven. Det finns till och med liveaboarder som erbjuder dykkurser ombord för dig som vill lära dig dyka här.

Andra populära liveaboarder i Maldiverna är turer som går längre söderut där det kanske är allra bäst dykning i Maldiverna. Hit åker vissa liveaboarder under delar av året. Havet här är lite tuffare och strömmarna kan vara starka men när du dyker här är det med stora fiskar. Allt från tigerhaj, hammarhaj, svärdfisk, marlins, stora tonfiskar och olika revhajar som är vanliga här. Vill du åka på de här turerna är det ofta att du får flyga med små flygplan till eller från södra delarna och bara det är en upplevelse att få se de här paradisöarna och reven från ovan.

För dig som vill åka på en liveaboard och också ha några sköna dagar på land går det självklart bra att kombinera. Kontakta oss för dina önskemål så ger vi ett förslag på det också.

Liveaboards på Maldiverna

Om våra Liveaboarder

När du vill uppleva den ultimata dykresan så är det inget som slår en resa med liveaboard! En fantastisk möjlighet att komma åt den bästa dykningen på en destination och samtidigt få vara ute på havet och njuta av det stora blå och fokusera på avkoppling, semester och dykning. Här nedan hittar du ett stort urval av alla de liveaboarder vi arbetar med över hela världen. Schemat visar vilka avgångar som finns just nu och med estimerad prisinformation för hela dykresa. Alltid välkommen / Ditt Scuba Travel Team!

Prisinformation!

Samtliga priser i exemplen här inkluderar vistelse på liveaboard, dykning, transfer samt flyg från Skandinavien. På vissa liveaboards kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och marinparksavgifter. Flygpriserna är estimerade, det vill säga vi har uppskattat priset på var det normalt brukar ligga till den destinationen. Avvikelser kan förekomma men det ska kunna ge dig en indikation om var slutpriset på resan hamnar. Flygpriser är extrem färskvara och kan bekräftas först när du har bokat och betalat för flygen. Valutakurser kan också ändras men vi försöker hålla dem så aktuella som möjligt. 1 - 2 hotellnätter innan din liveaboard-vistelse är inkluderat i priset för en del mer avlägsna resmål. Det är för att säkra upp mot eventuella flygförseningar och undvika att du får problem med anslutning till den drömresa. Notera att datumen nedan enbart visar datum för själva liveaboarden och inkluderar alltså inte flygdagar eller evenutella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma till dig med exakt pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Prisökningen är ej inkluderad i nedan priser.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel