PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Om resorterna

Att bo på en resort i Maldiverna är perfekt för dig som önskar koppla bort all stress. Du kommer omedelbart att förälska dig i atmosfären och njuta av vackra vyer, vit sand mellan tårna och fantastisk mat. Att bo på resort är perfekt för par, familjer och dykare som önskar en mer avslappnad upplevelse. De flesta resorter har fantastiska husrev för dykare och snorklare. På vissa av resorterna finns även andra aktiviteter som golf och kajakpaddling.

Om du reser med familjen eller med en grupp som består av både dykare och icke-dykare rekommenderar vi dig att bo på Kuredu eller Bandos. Detta eftersom dessa två resorter erbjuder många olika aktiviteter förutom dykning, t ex kajakpaddling, volleyboll, spa-behandlingar, strandaktiviteter och diverse roliga aktiviteter för barn. Båda resorterna har vackra husrev för både dykning och snorkling.

Föredrar du en riktigt lyxig resa där du bara kan skämma bort dig själv i kombination med riktigt bra dykning? Välj då Mirihi eller Reethi Beach Resort. Dessa resorter är också ett bra val för par på smekmånad. Även Kuredu är ett bra val för par; där kan du bo i en bungalow med egen jacuzzi.

Ta sig till dykresorterna i Maldiverna

Alla internationella flyg landar i staden Male i Maldiverna. På Male flygplats blir du mött i ankomsthallen av personal från din resort som visar dig till din transfer. Till de flesta av våra resorter får man transfer via sjöflygplan, ett litet, privat flygplan som lyfter och landar på havet. En flygsträcka med ett sjöflygplan i Maldiverna är i sig en fantastisk erfarenhet; utsikten från planet är väldigt vacker. Du flyger över små atoller och öar som blir en otroligt charmig kontrast till det klara havet. Sjöflygplanet landar sedan på vattnet precis framför din resort. Om du har mycket bagage rekommenderar vi att du packar alla dina värdesaker och badkläder i ditt handbagage, eftersom ditt stora bagage kanske fraktas till resorten med båt och då anländer efter dig.

Både sjöflygplanen och båtarna tas ur trafik när det blir mörkt, så om du anländer väldigt sent rekommenderar vi en hotellnatt i Male för första natten. Detta är naturligtvis något vi kan hjälpa till att boka. De flesta internationella flygen lyfter från Male relativt sent på kvällen, så skulle du ha mycket tid att spendera på flygplatsen innan hemresan kan du välja att bege dig in till Male och utforska staden, alternativt ta gratisbussen till Hulhule Hotel. På Hulhule Hotel, som ligger nära flygplatsen, kan du köpa olika dagpaket som ger dig tillgång till hotellets olika faciliteter.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel