PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Om den landbaserade dykningen

En vecka eller längre på en resort är en utmärkt idé för din smekmånad eller familjesemester. Vi har flera resorter att välja emellan för att passa allas önskemål. Vissa är lyxiga, medan andra är mer anpassade för dykning. Från Male flygplats kan du åka båt till resorterna, Bandos och Malahini eller med sjöflyg till Kuredu, Mirihi och Reethi Beach. Resortlivet är väldigt avslappnat och de flesta resorter tar upp en hel ö. Du kan för det mesta välja alternativet "All inclusive" och du har dessutom en hel del aktiviteter att välja emellan. Läs mer om de olika resorterna i resort-boxen ovan.

Vid sidan av de lyxiga resortöarna finns även något som vi kallar för guesthouse på Maldiverna. Dessa guesthouse hittar du på Maldivernas lokalbefolkade små öar. Perfekt för dig som vill uppleva det äkta Maldiverna. Du tar dig antingen med båt, inrikesflyg eller sjöflygplan till dessa öar. Läs mer om dem genom att klicka på guesthouse-boxen ovan.

Du kan också välja att göra ett stopp i ett annat land på vägen till/från Maldiverna. Det finns till exempel flyg med Sri Lankan Airlines som tillåter dig ett stopp i Colombo, vi erbjuder ett väldigt spännande program för Sri Lanka som du kan läsa mer om under just resmålet Sri Lanka. Det finns även andra flyg som tillåter ett stopp i ett annat land. Prata med oss så berättar vi mer.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel