EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Maldiverna

Det är lätt att förstå varför många dykare anser att Maldiverna är en av de bästa destinationerna för dykresor. Landet består av en serie atoller och öar som knappt syns över havsytan. De olika öarna som likt små smaragder sticker upp max ett par meter ur det djupblå havet kan du besöka året runt. Här kan du uppleva skinande sol, vita sandstränder samt fascinerande tropisk dykning.

Den avslappnade atmosfären i Maldiverna innebär att du helt och hållet kan ge efter för frestelser och avkoppling. Här väntar dig fantastisk dykning och behagligt boende. I det här paradiset kan du uppleva valhajar, som är relativt vanliga här, glida förbi utmed korallreven. Den grå revhajen kan du få syn på året runt. Har du tur kan även svärdfisk, hammarhajar eller tigerhaj glida förbi i det blå. Den majestätiska och närmast UFO-liknande mantan eller djävulsrockan är vanligt förekommande. Några av världens bästa platser för att se de här fantastiska djuren hittar du här i Maldiverna.

De stora stimmen med olika färgglada vackra fiskar som simmar fram längs hisnande korallbeväxtraväggar är fantastiska att se. Tänk dig sen allt det här i en symfoni och blandning av färger och former så har du en bild av paradiset. Ett paradis som lockar dykare från hela världen och har gjort i många år. Här i Maldiverna kan du också hitta flera vrak faktiskt och de ligger väl utspridda bland de olika atollerna. Dykningen i de olika delarna av arkipelagen kommer inte att göra dig besviken och du kan göra flera resor hit under din dykkarriär.


Kombinera din resa

Kombinera din resa som du önskar med liveaboard, guesthouse, resort eller kanske ett besök på vägen i Sri Lanka eller gör ett annat stopover. De här underbara tropiska öarna erbjuder varje resenär en smak av paradiset och ger dig en verklig känsla av semester. Här kan du gå barfota från att du stiger ombord på dykbåten eller sjöflygplanet. Lämna all stress hemma och unna dig en kombination för din egen unika upplevelse. Maldiverna är ett verkligt paradis som erbjuder avkoppling och skön dykning. Ett måste att ha besökt någon gång i din dykkarriär.

Aktuellt om Maldiverna, specialerbjudanden, gruppresor, resebloggar och annat

Reseinformation Maldiverna

Maldiverna har något för alla och har du väl varit här en gång, så är det stor chans att du åker tillbaka snart igen. Alla internationella flyg anländer till huvudstaden Malé. Därifrån är din slutdestination endast en transfer bort. Antingen med båt, sjöflygplan eller inrikesflyg till en resort eller ett guesthouse. Välj landbaserat-boxen ovan för mer information.

Du kan också välja att bo på en liveaboard. Alla våra liveaboards åker direkt från Malé och du kommer vara ute till havs under i regel sju nätter. Om du åker tillsammans med en större grupp av vänner eller med en dykklubb, så kan vi ordna en privat båt för just er. Våra liveaboards har utrymme för 12 till 26 dykare och vissa båtar är mer lyxiga än andra. Du har också antal olika safaris att välja emellan. De flesta liveaboardbåtar gör alla safaris. Du kan läsa mer om båtarna och när de olika safaris äger rum genom att klicka på liveaboard-boxen här ovan.

Mixa och blanda din resa precis så som du vill ha den. Det är värt att veta att du kan skräddasy din egen dykresa. Eller låt oss göra det för dig. Berätta gärna lite om dig själv och vad du vill ha ut av din dyksemester. Då gör du det lätt för oss att ta fram riktgt fina förslag till dig. Kombinera en liveaboard med landbaserade alternativ för att få den perfekta balansen mellan världsklassdykning och tid att slappna av på stranden. Med så många valmöjligheter är ditt enda problem att någon gång måste du resa tillbaka hem.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel