EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Om Maldiverna

Bara en snabb titt på vad som erbjuds på Maldiverna avslöjar varför många dykare anser denna plats vara en av de bästa på vår planet. Maldiverna består av en serie atoller och öar som knappt syns över havsytan. Från dessa kan du året runt uppleva skinande sol, vita sandstränder samt fascinerande tropisk dykning.

Den avslappnade atmosfären innebär att du helt och hållet kan ge efter för frestelser som fantastisk dykning och behagligt boende. Här ligger fokus på att njuta av snabba strömdyk samt hänföras av den stora mantan när den kommer in för att tvätta sig. Valhajar är relativt vanliga här och den grå revhajen kan du få syn på året runt. För att inte tala om de stora stimmen med färgglada vackra fiskar som simmar fram längs hisnande korallväggar. Dykningen i Maldiverna kommer inte att göra dig besviken.

Kombinera din resa som du önskar med liveaboards, guesthouse, resorter eller kanske ett besök på vägen i Sri Lanka eller annat stopover. Maldivernas tropsika öar erbjuder varje resenär en smak av paradiset. Gå barfota från att du stiger ombord på båten eller sjöflygplanet och lämna all stress hemma och unna dig en kombination för din egen unika upplevelse.

Reseinformation Maldiverna

Maldiverna har något för alla och har du väl varit här en gång, så är det stor chans att du åker tillbaka snart igen. Alla internationella flyg anländer till huvudstaden Male, därifrån är din slutdestination endast en transfer bort, antingen med båt, sjöflygplan eller inrikesflyg till en resort eller ett guesthouse. Välj landbaserat-boxen ovan för mer information.

Du kan också välja att bo på en liveaboard. Alla våra liveaboards åker direkt från Male och du kommer vara ute till havs under sju nätter. Om du åker tillsamman med en större grupp av vänner eller med en dykklubb, så kan vi ordna en privat båt för just er. Våra olika liveaboards har utrymme för 12 till 24 dykare och vissa båtar är mer lyxiga än andra. Du kommer också ha ett antal olika safaris att välja emellan. De flesta liveaboardbåtar gör alla safaris. Du kan läsa mer om båtarna och när de olika safaris äger rum genom att klicka på liveaboard-boxen här ovan.

Mixa och blanda din resa precis så som du vill ha den. Det är väldigt viktigt att du vet att du kan skräddasy din egen dykresa eller helt enkelt låta oss göra det för dig. Genom att berätta lite om dig själv och vad du vill ha ut av din dyksemester, gör du det lätt för oss att ta fram riktgt fina förslag till dig. Kombinera en liveaboard med landbaserade alternativ för att få den perfekta balansen mellan världsklassdykning och tid att slappna av på stranden. Med så mycket valmöjligheter är ditt enda problem att någon gång måste du resa tillbaka hem.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel