Avalon F2 Liveaboard Kuba

Jardines Avalon F2 liveaboard i Kuba är en 40 meter lång och stor båt. Hon har 10 lyxiga bekväma hytter med luftkonditionering och alla hytter har eget badrum. Hytterna har 2 sängar (en enkelsäng och en dubbel) i våningsstil. Liveaboarden kan ta 20 passagerare och ombord finns 9 mans besättning som ständigt är beredda att ge dig service. Designen och inredningen ger båten en touch av intimitet och en känsla av värme och ändå är det enkelt. Alla utrymmen är gjorda för att ge dig och övriga gäster maximal komfort och säkerhet. Båten garanterar alla gäster en trevlig och spännande kryssning genom skärgården Jardines de la Reina. Varje hytt har panoramafönster för att du ska kunna njuta av den härliga utsikten över de karibiska stränderna.

Det finns en rymlig och bekväm lounge som kombinerar matsal, bar och avkoppling på båtdäcket. I hytterna och alla gemensamma utrymmen hittar du europeiska / amerikanska uttag (220 volt och 110 volt). Jardines Avalon F II erbjuder dig som dyker mycket utrymme för dykutrustning och foto- och videokameror. På översta däck finns en jacuzzi (500-gallons badtunna). Här har du en härlig utsikt ut över havet: En perfekt plats för att dricka och njuta av en mohjito efter det sista dyket vid solnedgången. Här finns också ett skönt soldäck där du kan koppla av mellan dyken och jobba på solbrännan eller bara koppla av och njuta av lugnet.

Vattenrutschbana – ja!

Ombord finns också en vattenrutschbana….!, För dig som vill roa dig och bada lite grand mellan dyken. Båten har två tenders som snabbt tar dig till dykplatserna och även kan göra små utflykter till stränderna och in i manggroven. Där kan du få se den lilla hutian och kanske kubanska krokodiler. Ombord serveras dagligen härliga rätter som kombinerar olika stilar men grönsaker och fisk med skaldjur är populärt. Maten är mycket vällagad och god överlag. Jardines F2 liveaboard i Kuba är perfekt för din dykresa för dig som vill njuta också av tiden mellan dyken. Här har du det bra även när du inte njuter av hajar, stora fiskar och dykning vid karibiens bästa korallrev.

Tekniska specifikationer:

 • Längd: 40 m
 • Hytter: 10
 • Byggmaterial: Stål
 • Marschfart: 12 knop
 • Max antal gäster: 20
 • A/C: Ja
 • Besättning: 9
 • Nitrox: Ja
 • Rebreather Friendly: Nej
 • Laddningsstation: Ja
 • Tenders: 2
 • El: 220 volt

All pictures with © approval from Avalon, CubanDivingCenters, Cuba

Hytter tillgängliga ombord

#
Cabins

10 hytter finns ombord med egen dusch och toalett samt luftkonditionering. Alla hytter har två enkelsängar våningsstil. Den nedre är bredare och kan användas som dubbelsäng. TV finns på rummen. Tvättservice ingår.

Om våra Liveaboarder

Här ovan söker och hittar ett stort urval av alla de liveaboarder vi arbetar med över hela världen. Schemat visar vilka avgångar som finns just nu och med estimerad prisinformation för en dykresa. Fyll i och använd sökfunktionen i fälten med destination eller period och antal platser så hittar du tillgängliga platser lättare.

När du vill uppleva den ultimata dykresan så är det många gånger inget som slår en resa med liveaboard! En fantastisk möjlighet att komma åt den bästa dykningen på en destination och samtidigt få vara ute på havet och njuta av det stora blå och fokusera på avkoppling, semester och dykning. Alltid välkommen / Ditt Scuba Travel Team!

Prisinformation!

Samtliga priser i exemplen här är endast för din liveaboard med dykning, boende och eventuella transfers när liveaboarder så erbjuder det i sina priser.

Prisexemplen är exklusive internationella flyg från Skandinavien.

På vissa liveaboarder kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och hamn- och marinparksavgifter som ibland betalas i förväg och ibland ombord på båten.

Kontakta oss för komplett paketpris inklusive flyg, eventuella hotellnätter och annat så återkommer vi snarast.

NOTERA!

Flygpriser är extrem färskvara och kan bekräftas först när du har bokat och betalat för dina flyg.
Valutakurser ändras dagligen men vi försöker hålla dem så aktuella som möjligt. För många liveaboarder kan en till två hotellnätter innan eller efter din liveaboard vara nödvändigt. Hotellnätter ingår ej i priserna här utan tillkommer. De här nätterna är ibland helt nödvändiga för att säkra upp mot eventuella flygförseningar och undvika att du får problem med anslutningar på flyg vidare till din drömresa.

Notera att datumen nedan enbart visar datum för själva liveaboarden om inte annat sägs. De inkluderar alltså inte flygdagar eller eventuella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma till dig med en offert om pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Vi rekommenderar att du bokar tidigt.

Vad är inkluderat i ett liveaboardpaket?

 • Flyg
 • Transfers Hotell – båt t/r
 • Del i dubbelhytt med eget badrum
 • Alla måltider, snacks, dryck (ej alkohol)
 • Dykning med upp till 3 dyk per dag och guide
 • 12L-flaska, vikter och viktbälte
 • Alla marinparksavgifter samt skatter