Galapagos Master liveaboard

En liveaboard med Galapagos Master är en fantastisk upplevelse och bland många bland de bästa dykresor som går att uppleva. Ombord på Galapagos Master finns det plats för totalt 16 dykare fördelade på 8 moderna hytter. Alla hytter har lufkonditionering och är fördelade på tre däck där varje hytt erbjuder fantastisk utsikt över den fantastiska arkipelagen. Varje hytt har ett eget privat badrum med varmvatten och gott om förvaringsutrymme för alla dina personliga tillhörigheter. Alla hytter ombord på Galapagos master liveaboard kan användas antingen som tvåbäddsrum eller dubbelsängar

Precis som World Wide Dive and Sails övriga båtar erbjuder Galapagos Master Liveaboard bekvämlighet för dig som satsar på undervattensfotografering. Båten är anpassad för dig som fotograferar under ytan och dina specifika önskemål. I aktern på båten vid dykdäcket finns ett stort utrymme för dig att förvara din kamera. Här kan du också arbeta och underhålla din/dina kameror mellan dyken.

Bra för dig som fotograferar

Här finns också förvaringslådor för dig och din utrustning av det som behöver vara torrt. Till exempel kan du där förvara extra linser och portar. I den väl tilltagna salongen finns en stor plasma-TV där du och övriga gäster på din dykresa kan samlas. En perfekt plats för att lära dig mer om platsens unika djurliv och njuta av varandras bilder. Nyttja möjligheten att ge och ta emot tips och idéer om hur du kan utveckla din fotografering. 

Toppdäcket har en terrass som gör att du som älskar sol kan få upp din solbränna. Samtidigt njuter du av vyn över havet och öarna här vid Galapagos. För dig som föredrar att koppla av utanför solen är en del skuggad också på det övre däcket. Det är såklart också en idealisk plats för att koppla av i kuddarna på loungestolarna och bänkarna.

För dig som vill göra en liveaboard och dykresa till Galapagos bör du planera i god tid då resorna ofta blir fulla tidigt, särskilt under högsäsong. Passa på att kombinera din resa med några dagar i Ecuador eller varför inte åka till Peru och uppleva Machu Pichu. Kontakta oss här så hjälper vi dig att ta fram ett förslag på just din dykresa.

Tekniska specifikationer:

  • Längd: 32,6 m
  • Bredd: 10 m
  • Hytter: 7,5m/li>
  • Byggmaterial: Stål
  • Max antal gäster: 16
  • Guider: 2
  • Nitrox: Ja mot tillägg
  • Laddningsstation: Ja
  • Tenders: 2
  • Wifi: Ja mot tillägg

Hytter tillgängliga ombord

#
Classic dubbelhytt

Dessa två hytter är belägna på nedre däck och erbjuder ett bekvämt rum för två personer i enkelsängar. Hytterna har egen toalett och dusch, luftkonditionering och gott om plats för förvaring.

#
Classic dubbelhytt

De här mångsidiga hytterna erbjuder flexibelt boende och är belägna på nedre däck. Här kan två personer bo i antingen två enkelsängar eller i en stor dubbelsäng. Hytterna har egen toalett och dusch, luftkonditionering och gott om plats för förvaring.

#
Premium dubbelhytt

Den här rymliga hytten ligger på mellandäck och erbjuder mycket bekvämt boende för två gäster i en dubbelsäng. Hytten har egen toalett och dusch, luftkonditionering och gott om plats för förvaring.

#
Premium dubbelhytt

Dessa fyra mycket rymliga hytter ligger alla på övre däck och alla erbjuder alla en fantastisk utsikt tillsammans med gott om plats för förvaring och egen toalett och dusch, Naturligtvis med luftkonditionering. Dessa hytter kan erbjudas som antingen två enkelsängar eller med en stor dubbelsäng.

Safaris

Galapagos safari Liveaboard
Galapagos safari Liveaboard

De tre. stora havsströmmar som möts vid Galapagosöarna gör att det är rikligt med marint liv här. Stim av hundratals hajar är vanliga. Men det är inte bara hajarna som attraherar dykare på Galapagos. Här har du också chans att få dyka tillsammans med helt fantastiska djur, så som sjölejon, pingviner och havsleguaner.

Om våra Liveaboarder

Här ovan söker och hittar ett stort urval av alla de liveaboarder vi arbetar med över hela världen. Schemat visar vilka avgångar som finns just nu och med estimerad prisinformation för en dykresa. Fyll i och använd sökfunktionen i fälten med destination eller period och antal platser så hittar du tillgängliga platser lättare.

När du vill uppleva den ultimata dykresan så är det många gånger inget som slår en resa med liveaboard! En fantastisk möjlighet att komma åt den bästa dykningen på en destination och samtidigt få vara ute på havet och njuta av det stora blå och fokusera på avkoppling, semester och dykning. Alltid välkommen / Ditt Scuba Travel Team!

Prisinformation!

Samtliga priser i exemplen här är endast för din liveaboard med dykning, boende och eventuella transfers när liveaboarder så erbjuder det i sina priser.

Prisexemplen är exklusive internationella flyg från Skandinavien.

På vissa liveaboarder kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och hamn- och marinparksavgifter som ibland betalas i förväg och ibland ombord på båten.

Kontakta oss för komplett paketpris inklusive flyg, eventuella hotellnätter och annat så återkommer vi snarast.

NOTERA!

Flygpriser är extrem färskvara och kan bekräftas först när du har bokat och betalat för dina flyg.
Valutakurser ändras dagligen men vi försöker hålla dem så aktuella som möjligt. För många liveaboarder kan en till två hotellnätter innan eller efter din liveaboard vara nödvändigt. Hotellnätter ingår ej i priserna här utan tillkommer. De här nätterna är ibland helt nödvändiga för att säkra upp mot eventuella flygförseningar och undvika att du får problem med anslutningar på flyg vidare till din drömresa.

Notera att datumen nedan enbart visar datum för själva liveaboarden om inte annat sägs. De inkluderar alltså inte flygdagar eller eventuella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma till dig med en offert om pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Vi rekommenderar att du bokar tidigt.