EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Om dykning i Fjärran Östern

Är du ute efter en riktigt speciell destination, då kan du vara säker på att du kommer att hitta den här. Fjärran Östern har allt från vackra, romantiska, vita stränder och gyllene solnedgångar, till annorlunda kultur och dykäventyr i världsklass samt tusentals öar som man enkelt kombinerar under sin dyksemester.

Indonesien är ett land med över 10 000 öar så det är inte så förvånande att det kan erbjuda något av världens bästa dykning. Det marina livet är både uppseendeväckande och extremt varierat. Från dagliga utfärder till livfulla rev och spännande vrak runt Bali till dykning från en lyxig liveaboard eller skön resort i Raja Ampat eller varför inte besöka en av världens bästa eco-resorter på Wakatobi? Indonesien har mycket att erbjuda, Komodo, Moluckerna och Sulawesi är alla också verkliga toppdestinationer.

Här är det säsong året runt, men bäst dykning får du perioden oktober till juni då det inte är lika hett och fuktigt som under sommaren. Här kan du upptäcka alla vackra koraller, delfiner, färgglada småfiskar, sköldpaddor och flera hajarter inklusive den magiska valhajen.  Kombinera liveaboard med hotellvistelse på din resa, eller att planera "island hopping" i Filippinerna. Från Puerto Galera i norr till Cebu, Cabilao Island, Moalboal, Coron, Bohol, Leyte, Romblon, Sipalay Malapascua, i mitten, nere till Dumaguete i södra, Filippinerna har någonting för alla. 

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel