Belize Aggressor IV Liveaboard

Belize Aggressor IV Liveaboard är en drygt 42 meter lång yacht som är byggd i aluminium. Här har du komfort, säkerhet och stabilitet. Båten är dieseldriven, kryssar i 10 knop och har 110-volts ström ombord. Dykutrustningen omfattar individuella dykskåp, kamerabord med lågtrycksluftslangar och två varma sötvattenduschar. En riktigt härlig båt för dykresor.

BA IV kan ta totalt 20 gäster. Boendet omfattar 10 bekväma hytter; 8 har våningssäng och det finns 2 masterkabins med en dubbelsäng. Alla hytter har egen luftkonditionering. Båten är rymlig och har en stor luftkonditionerad salong och matplats, ett soldäck komplett med bubbelpool, loungestolar och solstolar. Det finns ett ljudsystem utomhus och ett härligt skuggigt cocktaildäck med grill. Ombord har du också en dator med möjlighet till fotoredigering. Belize Aggressor IV Liveaboard har ett kassaskåp ombord för dig som önskar förvara värdesaker som pass, kontanter, kreditkort eller annat under din vistelse ombord din dykresa.

Härlig mat och härlig dykning

Ombord Belize Aggressor IV kommer du varje dag serveras välsmakande och varierad mat erbjuds. Förutom alla måltider finns också snacks och all dryck, kaffe, te, vatten och softdrinks. Även lokalt öl och vin ingår ombord. Dykningen sker i huvudsak direkt från båten. När du kommer upp har du varmvattenduschar direkt på bryggan och sedan kommer härliga handdukar. Bli inte överraskad om det serveras nybakade muffins eller kakor och det med te, kaffe eller vatten. Ett fantastiskt sätt att komma ombord efter ett härligt dyk.

Under din dykresa kommer du att dyka vid en av de mest kända dykplatserna i världen, The Blue hole. En kollapsad undervattensgrotta vid Lighthouse Reef som är cirka 125 meter djupt och 300 meter brett. Det är världens idag största så kallade slukhål. Här kan du dyka och faktiskt se olika arter av haj så det är riktigt spännande dykning. Längs med det stora barriärrevet är det gott om marint liv, såväl fiskar som ryggradslösa djur. Under säsong är det mycket vanligt att få se valhaj och ibland även manta.

Tekniska Specifikationer:

 • Längd: 42 m
 • Bredd: 7,9 m
 • Hytter: 10
 • Byggmaterial: Aluminium
 • Marschfartg: 12 knop
 • Max antal gäster: 20
 • Besättning: 7
 • Nitrox: Ja
 • Laddningsstation: Ja
 • Tenders: 1

All pictures with © approval from Aggressor Liveaboard Adventures, Belize

Hytter tillgängliga ombord

#
Deluxe stateroom

8 hytter med två enkelsängar (våningssäng med en bred nedtill och en smalare ovan) 1 ligger på nedre däck men är lite större. Alla hytterna har egen dusch och toalett samt TV med mediaplayer och luftkonditionering

#
Master stateroom

2 hytter med dubbelsäng, queen size på huvuddäck. Hytten har egen dusch och toalett samt TV med mediaplayer och luftkonditionering

Safaris i Belize

Belize Liveaboard Safari
Belize Liveaboard Safari

Belize har världens näst största barriärrev och flera atoller som erbjuder fantastisk dykning. Valhaj, olika arter av haj och rockor, splendid toadfish och ett rikt marint liv med oftast väldigt bra sikt. Du kommer att få en härlig liveaboard här i Belize

Om våra Liveaboarder

Här ovan söker och hittar ett stort urval av alla de liveaboarder vi arbetar med över hela världen. Schemat visar vilka avgångar som finns just nu och med estimerad prisinformation för en dykresa. Fyll i och använd sökfunktionen i fälten med destination eller period och antal platser så hittar du tillgängliga platser lättare.

När du vill uppleva den ultimata dykresan så är det många gånger inget som slår en resa med liveaboard! En fantastisk möjlighet att komma åt den bästa dykningen på en destination och samtidigt få vara ute på havet och njuta av det stora blå och fokusera på avkoppling, semester och dykning. Alltid välkommen / Ditt Scuba Travel Team!

Prisinformation!

Samtliga priser i exemplen här är endast för din liveaboard med dykning, boende och eventuella transfers när liveaboarder så erbjuder det i sina priser.

Prisexemplen är exklusive internationella flyg från Skandinavien.

På vissa liveaboarder kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och hamn- och marinparksavgifter som ibland betalas i förväg och ibland ombord på båten.

Kontakta oss för komplett paketpris inklusive flyg, eventuella hotellnätter och annat så återkommer vi snarast.

NOTERA!

Flygpriser är extrem färskvara och kan bekräftas först när du har bokat och betalat för dina flyg.
Valutakurser ändras dagligen men vi försöker hålla dem så aktuella som möjligt. För många liveaboarder kan en till två hotellnätter innan eller efter din liveaboard vara nödvändigt. Hotellnätter ingår ej i priserna här utan tillkommer. De här nätterna är ibland helt nödvändiga för att säkra upp mot eventuella flygförseningar och undvika att du får problem med anslutningar på flyg vidare till din drömresa.

Notera att datumen nedan enbart visar datum för själva liveaboarden om inte annat sägs. De inkluderar alltså inte flygdagar eller eventuella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma till dig med en offert om pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Vi rekommenderar att du bokar tidigt.
Vad är inkluderat i ett liveaboardpaket?

 • Flyg
 • Transfers flygplats – båt t/r
 • 7 nätter ombord del i i dubbelhytt med eget badrum
 • Alla måltider ombord inkl kaffe, te, vatten, lokal öl och vin
 • 4-5 dyk per dag med guide
 • 12L flaska, vikter och viktbälte