PL EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Om den landbaserade dykningen

Indonesien har en ovanligt stor mångfald av marint liv och dykplatser. Med över 17 000 öar utspridda över ett stort område runt ekvatorn, kan man bara föreställa sig den rikedom som finns under havsytan. Bali är en av dessa 17 000 öar och förmodligen Indonesiens mest populära dykresmål. Med utmärkt boende, kvalitetsutrustning samt massor av kultur och shopping, kommer inte detta som någon överraskning.

Bali lämpar sig för dykning året runt med en högsäsong mars-juni samt september-december. Förhållanden kan vara lite sämre under januari och februari, då det är regnsäsong. Den nord-västra delen av Bali är generellt sett öns torraste del.

Tulamben på Balis östkust är ett välkänt dykresmål. Här får du en bra kombination av rev samt vrakdykning. Du har även möjlighet att göra en dagsutflykt till berömda Nusa Penida för en chans att dyka tillsammans med mola molas och mantor. Även Balis nordvästra del har mycket att erbjuda dig som dykare. Här i Pemuteran Bay dyker du på Menjangan Island och dess skyddade marinpark. En resa till Bali är inte riktigt komplett utan ett besök i Ubud. Vi rekommenderar starkt att du spenderar någon natt i detta natursköna område.

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel