EN SV
Gör en Förfrågan
Förfrågan

Bahamas Master

Båten kommer ursprungligen från Panama, och från början av 2018 är hon en del av Master Liveaboards som just Bahamas Master.

Ombord finns plats för sexton gäster i åtta väldesignade hytter. Alla hytter har panoramafönster, så att alla gäster får ordentligt med dagsljus och havsutsikt.

På övre däck och huvuddäck finns de gemensamma utrymmena. På huvuddäck finner du bekväma sittplatser och soffor samt en TV/DVD. På övre däck finns en stor utomhusbar och matplats, och även ett soldäck där du kan slappa lite mellan dyken.

Dykutrustningen lämnar du på bakre huvuddäck. Alla gäster får en egen plats för sin utrustning med förvaringsutrymme för t ex mask, fenor och andra småsaker. Det finns ett kamerabord för förvaring och förberedelse av kamerautrustning, och även ett sköljkar för kameror.

Tekniska Specifikationer:

 • Längd: 35 m
 • Bredd: 7.3 m
 • Hytter: 8
 • Byggmaterial: Stål
 • Max antal gäster: 16
 • Guider: 2
 • Nitrox: Ja
 • Laddningsstation: Ja
 • Tenders: 2
 • Teknisk dykning: Ja

All pictures with © approval from Blue o Two & Master Fleet, Bahamas

Hytter tillgängliga ombord

#
Standard Twin Cabin

Fyra standard hytter på nedre däck. Alla hytter har två enkelsängar, delat badrum och dusch. Alla hytter har individuell luftkonditionering, handdukar och stora fönster.

#
Classic Cabin

Två hytter i aktern. Båda kommer med två enkelsängar, stora fönster, privat badrum och dusch. Egen luftkonditionering och handdukar.

#
Premium cabin

Två Premiumhytter på övre däck. Hytterna har en dubbelsäng och en hytt även en enkelsäng. Privat badrum och dusch, individuell luftkonditionering, handdukar och stora fönster.

Safaris

Bahamas Wrecks Blue hole and Sharks liveaboard safari
Bahamas Wrecks Blue hole and Sharks liveaboard safari

En av de popläraste turerna i Bahamas där du får en härlig mix av dykning på vrak, dyk med hajar, tigerhaj och kanske stor hammarhaj. Dyk på James Bondvraken och upplev fantastiska korallrev och magiska blue holes. En härlig dykkryssning som tar digtill några av de bästa dykplatserna i Bahamas.

Bahamas Ultimate liveaboard safari
Bahamas Ultimate liveaboard safari

En fantastisk dykresa i Bahamas under två veckor och du kommer att få uppleva i princip allt som är riktigt bra och lite till. Hajar, vackra rev, enastående sikt, delfiner och sagolika stränder. Kanske till och med valar om du har tur. Den ultimata liveaboarden i Karibien.

Bahamas Tigerhaj och Hammarhaj liveaboard
Bahamas Tigerhaj och Hammarhaj liveaboard

Norr om Grand Bahama ligger Tiger Beach. Känt för sitt klara och lugna vatten och det bästa haj-resmålet i världen. Här möter du tiger-, hammar-, citron-, sköterske- och karibisk revhaj. Lite längre söderut ligger Bimimi med goda chanser att få se stor hammarhaj

Bahamas Tiger Beach liveaboard
Bahamas Tiger Beach liveaboard

Norr om Grand Bahama ligger Tiger Beach. Det är vida känt för sitt klara och lugna vatten och anses bland professionella fotografer och filmare för att vara det bästa haj-resmålet i världen. Här möter du tiger-, hammar-, citron-, sköterske- och karibisk revhaj. Har du turen på din sida kan det bli ännu fler arter.

Om våra Liveaboarder

När du vill uppleva den ultimata dykresan så är det inget som slår en resa med liveaboard! En fantastisk möjlighet att komma åt den bästa dykningen på en destination och samtidigt få vara ute på havet och njuta av det stora blå och fokusera på avkoppling, semester och dykning. Här nedan hittar du ett stort urval av alla de liveaboarder vi arbetar med över hela världen. Schemat visar vilka avgångar som finns just nu och med estimerad prisinformation för hela dykresa. Alltid välkommen / Ditt Scuba Travel Team!

Prisinformation!

Samtliga priser i exemplen här inkluderar vistelse på liveaboard, dykning, transfer samt flyg från Skandinavien. På vissa liveaboards kan det tillkomma avgifter för bränsletillägg och marinparksavgifter. Flygpriserna är estimerade, det vill säga vi har uppskattat priset på var det normalt brukar ligga till den destinationen. Avvikelser kan förekomma men det ska kunna ge dig en indikation om var slutpriset på resan hamnar. Flygpriser är extrem färskvara och kan bekräftas först när du har bokat och betalat för flygen. Valutakurser kan också ändras men vi försöker hålla dem så aktuella som möjligt. 1 - 2 hotellnätter innan din liveaboard-vistelse är inkluderat i priset för en del mer avlägsna resmål. Det är för att säkra upp mot eventuella flygförseningar och undvika att du får problem med anslutning till den drömresa. Notera att datumen nedan enbart visar datum för själva liveaboarden och inkluderar alltså inte flygdagar eller evenutella extranätter. När vi har mottagit din förfrågan kommer vi att återkomma till dig med exakt pris och datum för din resa enligt dina önskemål.

Vänligen notera! Tänk på att flygpriserna kan öka en hel del under högtider som jul, påsk, skollov etc. Prisökningen är ej inkluderad i nedan priser.

Vad är inkluderat i ett liveaboardpaket?

 • 5 till 14 nätter i del i dubbelrum med eget badrum
 • Alla måltider och dryck ombord(exkl. alkohol och juice)
 • 3-4 dyk per dag med guide
 • 12L-flaska, vikter och viktbälte

T +46 (0) 301 22100   E info@scubatravel.se   Skype scubatravel

Fabriksgatan 13, 412 50 Gothenburg, Sweden

Nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter.Newsletter

Get the latest news and offers from Scuba Travel